Garanti BBVA’dan emeklilere kaçırılmayacak promosyon fırsatı

Garanti BBVA’dan emeklilere kaçırılmayacak promosyon fırsatı

Vakıf Katılım

1.200 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon imkânı 1-31 Ağustos tarihlerinde Garanti BBVA’da!

 

Maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emekliler 1.200’TL ye varan cazip nakit promosyon fırsatından yararlanabiliyor. Sınırlı süredeki bu kampanyadan yalnızca, Ağustos ayı içerisinde maaşını Garanti BBVA’dan almayı tercih eden emekliler yararlanabilecek.

 

Garanti BBVA, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile imzaladığı protokol kapsamında, emekli maaşını 3 yıl boyunca Garanti BBVA’dan alma taahhüdü veren emeklilere, ek ürün koşulu olmadan, 1.200 TL’ye varan nakit promosyon imkânı sunuyor. 31 Ağustos’a kadar devam edecek kampanya kapsamında, maaşını Garanti BBVA’dan almayı tercih edecek emekliler, en cazip maaş promosyonlarından birine ek olarak, %0,99 faiz oranlı özel ihtiyaç kredisinden de faydalanabilecek.

 

Garanti BBVA, 1.500 liraya kadar emekli maaşı alanlara 800 lira, 1.500-2.500 lira arasında emekli maaşı alanlara 1.000 lira, 2.500 lira ve üstünde maaş alanlara ise 1.200 lira nakit promosyon ödemesi yapıyor. Garanti BBVA’lı emekliler şubeye gitmeye gerek kalmadan, ATM ve mobil bankacılık aracılığıyla maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabiliyor.


Hibya Haber Ajansı