Aylık 850 teslimat, 4250 satış ile sektöre ivme katıyor.

Aylık 850 teslimat, 4250 satış ile sektöre ivme katıyor.

Vakıf Katılım

Birevim finansal sistemi ev teslimat sayıları her geçen ay artıyor!

Ev sahibi olmak isteyenlere sunulan faizsiz ve peşinatsız finansal çözümler son zamanlarda oldukça dikkat çekiyor. Birevim, geliştirdiği özgün finansal model ile rakiplerinden ayrışarak, tüketiciye sağladığı olanaklarla aylık teslimat adedinde fark oluşturuyor. Kısa sürede teslimat sayılarında büyük bir ivme yakalayan Birevim, aylık 850 kişiye teslimat gerçekleştiriyor. Birevim, hem ev sahibi olmak isteyenlerin, hem de ev satmak isteyenlerin destekçisi oluyor.

Türkiye'nin herhangi bir yerinden seçebileceğiniz sıfır ya da ikinci el evi, aylık ödeme planını kendinizin belirlediği yöntemle, faizsiz ve vade farksız olarak teslim eden Birevim hayallerinize kavuşturmaya devam ediyor.

Uluslararası farklı ödüllere layık görülen ve tüketiciye kattığı değer ile övgüleri hak eden Birevim'in geliştirdiği finansal sisteme dikkat çeken Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, aylık 850 teslimat gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, giderek artan şube sayılarıyla ayda 4250 satış işlemi gerçekleştirdiklerine değiniyor.



Kaynak Event-Farm