VakıfBank’tan sokak hayvanları için Haykod’a destek

VakıfBank’tan sokak hayvanları için Haykod’a destek

Vakıf Katılım

Salgın sürecinde sokak hayvanlarını da unutmayan VakıfBank, 1 Mart - 31 Mayıs tarihleri arasında kredi kartı müşterilerine düzenlediği kampanya doğrultusunda Hayvanları Koruma Derneği’nin (HAYKOD) sokak hayvanlarını beslenme çalışmalarına 10 ton mama ile katkıda bulundu. VakıfBank ayrıca HAYKOD’a ait Ankara Cemil Erkök Barınak Tesisleri fiziki koşullarının iyileştirilmesi çalışmalarına da maddi kaynak sağlamış oldu.

VakıfBank, barınak hayvanlarına yardım etmek amacıyla 1 Mart - 31 Mayıs tarihleri arasında bir kampanya düzenledi. Bu tarihler arasında VakıfBank World özellikli kredi kartları aracılığıyla yapılan veteriner ve pet shop harcamaları üzerinden hesaplanan belli bir kısım, bedeli banka bütçesinden karşılanmak üzere 3 ay boyunca HAYKOD’a bağış olarak aktarıldı.

Kuruşlar hayvanlara mama oldu

VakıfBank, veteriner ve pet shop sektörlerinde gerçekleştirdikleri harcamalar üzerinden HAYKOD’a aktardığı bağışlar ile barınaktaki sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşıladı. Kampanya kapsamında HAYKOD’a 10 ton mama temin eden VakıfBank ayrıca Ankara’da yer alan Cemil Erkök Barınak Tesisleri fiziki koşullarının iyileştirilmesi çalışmalarına da katkı sağladı. VakıfBank, müşteri bazında ek kart ile yapılan peşin veya taksitli harcamaları da kampanyaya dâhil ederek, hem katılım sayısını hem de aktarılacak bağış tutarını artırdı.

Hibya Haber Ajansı