Dünya çapında ödüllü firma porland,
maıson&objet paris fuarı’nda yine göz kamaştırıyor

Dünya çapında ödüllü firma porland, maıson&objet paris fuarı’nda yine göz kamaştırıyor

Vakıf Katılım

Dünyaca ünlü markaların katılacağı fuarda yerli üretim, yeni sezon ürün ve koleksiyonlarını tanıtmak, yeni ve güçlü iş birliklerine imza atmak üzere hazırlanan Porland, 06-10 Eylül 2019 tarihleri arasında zengin ürün gamı ve alanında uzman ekibi ile fuarın en prestijli bölümü olan Hall 3'de E-108-F107 standında yer alacak.

Kendi alanlarında öncü olan firmaların katıldığı, gelecek tasarım trendlerinin sergilendiği, 60'dan fazla ülkeden, 3.000'den fazla tasarımcının çok özel koleksiyonlarını tanıttığı Maison&Objet Paris Fuarı'nda; ilham veren, yaratıcı ve trend belirleyici koleksiyonlarıyla Porland, bu yıl da göz kamaştıracak.



Dreamy, Illusion, Night Magic, Botanical, Grazia Seasons, Urban Safari, Cortot, Chopin ve yenilikçi koleksiyonlardan Reaktif Sırlı Ürünler Serisi'nin yanı sıra Morocco, Grazia, Posh, Cosmos gibi her biri imza koleksiyon niteliğinde olan tasarımların sergileneceği Porland Standı'nda ayrıca, çok önemli 2 ödül de sergileniyor olacak. International Housewares Association (IHA) tarafından düzenlenen, 30 ülkenin yarıştığı perakende sektöründeki genel mükemmellik ödülü olan Küresel İnovasyon Ödülü(Global Innovation Awards) ile birlikte, sadece 5 ülkenin ödüle layık görüldüğü Global Honoree 2019 Ödülü'nü de sergileme fırsatı bulacak.



Porland, her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya pazarlarının aranılan ve takip edilen markası olma yolunda kararlı adımlarla ilerliyor. İnovatif yaklaşımları ile ürettiği Reaktif Sırlı Ürünler Serisi de bu yıl fuarın en yenilerinden biri olarak katılımcılarla buluşacak.