Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kılıç: ''Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz''

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kılıç: ''Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz''

Vakıf Katılım

Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda karşılaştığı Denizlispor galibiyetinin ardından bu hafta oynanacak Somaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Bay geçtiği haftada liderliğini koruyan sarı yeşilli ekip, Soma deplasmanından da galibiyetle dönerek seri başlatmayı hedefliyor. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı nedeniyle takımdan 3 hafta ayrı kalan kaptan Mustafa Durak da katılırken, futbolcuların moral ve motivasyonunun yüksek olduğu gözlendi.

Soma maçıyla galibiyet serisi yakalamak istiyoruz

Teknik Direktör Kemal Kılıç, antrenmanın ardından yaptığı değerlendirmede zorlu bir grupta yer aldıklarını, ancak takım kalitesiyle ilk yarıyı lider bitirmek istediklerini söyledi.

Tüm detayları gözden geçirmeye devam ettiklerini belirten Kılıç, "Çok sıkı bir grup olacağını sezon başından bu yana biliyorduk. Artık net bir seri yakalamak zorunda olduğumuzun farkındayız. İnşallah Soma maçıyla bunu başlatarak ilk yarıyı lider olarak bitirmek istiyoruz. Kalitemiz bunu başarabilecek seviyede. Bunun yanı sıra Kaptan Mustafa Durak da antrenmanlara katıldı. İnşallah en kısa sürede aramıza katılarak gücümüze güç katacak." ifadelerini kullandı.

Kılıç, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Beşiktaş ile eşleştiklerine dikkati çekerek, "Kupa maçı bizler için güzel bir deneyim olacak. Takımımız elinden geleni yapacak." dedi.

Hibya Haber Ajansı