TCL NXTPAPER 10s, EISA tarafından

TCL NXTPAPER 10s, EISA tarafından "2022 - 2023 Yılı Tablet İnovasyonu" ödülüne layık görüldü

Vakıf Katılım

CES 2022'de tanıtılan ve burada "Yılın Göz Koruma İnovasyon Ödülü"nü kazanan TCL NXTPAPER 10s tablete bu kez Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği (EISA) tarafından "2022 - 2023 Yılı Tablet İnovasyonu" ödülü verildi.

Önde gelen küresel teknoloji markalarından TCL, TCL NXTPAPER 10s tablet ile Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği (EISA) tarafından "2022 - 2023 Yılı Tablet İnovasyonu" ödülünün sahibi oldu. Böylelikle TCL, EISA Ödülleri’nde ilk kez tablet inovasyonu alanında ödül alma başarısı da gösterdi.

 

CES 2022'de tanıtılan ve burada da "Yılın Göz Koruma İnovasyon Ödülü"nü kazanan TCL NXTPAPER 10s, göz sağlığı konusunda beklentilerin ötesine geçen akıllı bir 10,1" tablet olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. TCL NXTPAPER 10s hem öğrenciler hem de profesyoneller için kâğıt görünümü hissi veren benzersiz çok katmanlı ekranı sayesinde zararlı mavi ışığı, TÜV Rheinland tarafından belirlenen standartların çok üstünde, yüzde 73'ten fazla filtreliyor. NXTPAPER ekran teknolojisi, doğal renkleri korumak, zararlı mavi ışığı filtrelemek, şaşırtıcı görüş açıları sunmak ve parlamayı önlemek için birden çok katman kullanan kâğıt benzeri yeni bir ekran.  

 

EISA jürileri konuyla ilgili yaptıkları değerlendirmede, “İlk bakışta, TCL NXTPAPER 10s tableti herhangi bir Android tablet gibi görünüyor. Ancak cihazı açtığınız an 'kâğıt benzeri' ekranı sayesinde tamamen farklı görüntü kalitesini fark ediyorsunuz. Bu cihazda TCL, 10 katmanlı bir LCD ekranı geliştirmiş ki bu da uzun süreli kullanımlarda gözleri korumaya ve ekran parlamasını sınırlamaya yardımcı olurken aynı zamanda renk doğruluğunu koruyor. Ayrıca çizim ve yazma için ürünle birlikte verilen kalem bu ekranda ideal bir şekilde kullanılabiliyor. Uzun ömürlü 8000 mAh pil ve 10,1 inç (256 mm) ekrana sahip bu cihazın 490 g ağırlığı da etkileyici artı bir özellik. TCL, NXTPAPER 10s ile uygun fiyatlı ideal bir tableti tüm nesiller için üretmeyi başardı.”

 

Performansı güçlü, taşıması hafif bir tablet

İster çoklu görevler ister yoğun çalışma süreleri için olsun TCL NXTPAPER 10s; 4GB ROM[1], 64GB RAM[2] ve Android 11 sayesinde önceden yüklenmiş uygulamaları sorunsuz bir şekilde çalıştırırken gecikmesiz bir performans sağlayan sekiz çekirdekli bir işlemci ile de donatıldı. Kullanıcılar 8000 mAh pil ömrü[3] sayesinde günlük işlerini gönül rahatlığı ile yaparken 490 gram ağırlığı sayesinde ise gittikleri her yere cihazlarını götürebilme özgürlüğünü yaşayabiliyor. Taşıması hafif olan NXTPAPER 10s tabletin 10.1“ FHD ekranı da 5MP ön ve 8MP arka kameralar ile bir araya gelerek görüntülü aramalar için kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor.

 

TCL NXTPAPER 10s, yanında gelen kalem ve TCL'in T Pen desteği ile not almak veya çizim yapmak için mükemmel bir cihaz olarak da öne çıkıyor. Kalem, yazım için optimize edilmiş ekran üzerinde akıcı bir şekilde kaydığından tüm sanatsal çalışmalar da doğal bir şekilde görünüyor.

 


Hibya Haber Ajansı