BtcTurk’te üst düzey atama

BtcTurk’te üst düzey atama

Vakıf Katılım

Türkiye’nin ilk, dünyanın ise dördüncü kriptopara alım satım platformu BtcTurk, yenilik parolasıyla başladığı 2020 yılına alanında uzman isimleri bünyesine katarak büyümeye devam ediyor. BtcTurk Operasyon Direktörlüğü görevine Murat Tacer, Tezgahüstü ve Kurumsal İşlemler Müdürlüğü görevine ise Ozan Yeniçeri getirildi.

1999 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Endüstri Mühendisi olarak mezun olan Murat Tacer, Marmara Üniversitesi’nde Yönetim ve Organizasyon dalında yükseköğrenimini tamamlayarak profesyonel yaşamına başladı. Tacer, Turkcell, Türk Ekonomi Bankası ve INGBANK gibi şirketlerde Müşteri Deneyimi Yönetimi, Dijital Kanallar Yönetimi, Süreç ve Operasyon Yönetimi görevlerini üstlendi.

Ozan Yeniçeri, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Matematik bölümünde, yükseköğrenimini İngiltere Coventry Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünde tamamlayarak profesyonel kariyerine Marsh Sigorta ve Reasürans Brokerliği’nde önemli görevler üstlenerek başladı. 2008-2013 yılları arasında Ak Portföy Yönetimi’nde Uluslararası Fonlar, İş Geliştirme, Satış ve Pazarlama bölümünde Lüksemburg’ta kurulu SICAV fonlarının satış ve pazarlaması başta olmak üzere kollektif yatırım ürünlerinin geliştirilmesi, satışı ve pazarlamasından sorumlu olarak görev yaptı. 2013-2017 yılları arasında QNB Finans Yatırım bünyesinde Uluslararası Kurumsal Satış bölümünde kurumsal yatırımcılara ürün ve hizmet geliştirilme ve sunma görevini üstlendi. Yeniçeri, Btcturk öncesinde son olarak Re-Pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Porföy Yönetimi’nde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Ozan Yeniçeri, SPK Düzey 3, SPK Türev ve OTAS Borsa Üye Temsilcisi lisanslarına sahiptir.


Hibya Haber Ajansı