Cemal Reşit Rey Konser Salonu 26 Şubat-29 Şubat Programı

Cemal Reşit Rey Konser Salonu 26 Şubat-29 Şubat Programı

Vakıf Katılım

26 Şubat Çarşamba akşamı, Philip Catherine Trio sahne alıyor. Gitarda efsane Cazcı Philip Catherine ileAvrupa’nın önde gelen gitaristlerinden Paulo Morello ‘ya cazın en önemli kontrbasçılarından Sven Faller eşlik ediyor. Büyük usta Catherine, yeni üçlüsüyle çocukluk şarkılarını yad etmek için CRR’de müzik severlerle buluşacak.

 

28 Şubat Perşembe akşamıİspanya’nın romantik sesi Monica Molina seyirciyle buluşacak. İspanya'da her albümü yüksek satış rakamlarına ulaşan, Latin Grammy Ödülü adaylığı olan ve bunların yanı sıra birçok ödül kazanan Monica Molina öz babası Antonio Molina’dan aldığı bayrağı hayatın içinden ve hayatı anlatan şarkılarla taşımaya devam ediyor.

 

29 Şubat Cumartesi akşamı, çigan müziğinin önemli ismi Gypsy Devils dinleyicilerle buluşacak. Berlin Philharmonics, Komische Oper-Berlin, Kozerthaus-Berlin, Royal Opera House-London gibi dünyanın prestijli sahnelerinde konserler veren grup orijinal çalışmaları, kendine özgü düzenlemeleri, sıra dışı müzik kombinasyonları ile yeni bir tarz görüntüsü veriyor.


Hibya Haber Ajansı