Babalara özel hediye seçenekleri brooks brothers’ta

Babalara özel hediye seçenekleri brooks brothers’ta

Vakıf Katılım

Dünyanın önde gelen isimlerinin tercihi olan 200 yılı aşan tarihe sahip, perakende devi Brooks Brothers, Babalar Günü’nde stil sahibi babaları unutmuyor. İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu ile “Babalar Günü” alışverişinizi keyifli bir deneyime dönüştürüyor.

Modern ve şıklığından ödün vermeyen erkeklerin tercihi Brooks Brothers, Babalar Günü’nde her yaştan ve her tarzdan babanın tercihi olan birbirinden şık, renk renk polo yaka t-shirt modeller, düz ve desenli şortlar ile ön plana çıkıyor.

Zamansız stil yine başrolde…

Brooks Brothers’ın ikonikleşmiş hediye seçeneklerinden biri olan Supima pamuğundan ütü gerektirmeyen (non-iron) gömlekler ise renk ve desen seçenekleriyle bu yıl yine klasik çizgisinden ödün vermek istemeyen babalar için tercih edilen hediyelerin başında geliyor. Supima non-iron gömleklere bu sezon eklenen performans özellikleri ise; ekstra streç ile nemi emen ve nefes alabilen Coolmax kumaş inovasyonları oluyor.

Ev yaşamının ön plana çıktığı bu günlerde babaların ihtiyaç ve beğenilerine uygun pek çok hediye seçeneği arasında trikolar, pijamalar, mayolar, ayakkabılar, rüzgarlıklar ve daha bir çok ürün seçeneği Brooks Brothers ve Edwards mağazaları ile online satış sitesi www.edwards.com.tr’de sizleri bekliyor. Yeni sezonun yanı sıra eski sezon ürünlerini de indirimli fiyat seçeneği ile sunan Brooks Brothers, bu yıl da sevdiklerinizle paylaştığınız en özel anlarda mutluluğunuza ortak olmaya devam ediyor.

Brooks Brothers kalitesini deneyimlemek için İstanbul Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinye Park, İstanbul Optimum Outlet, Ankara Panora, İzmir Hilltown AVM Brooks Brothers mağazaları, Akmerkez Edwards, Kalamış Edwards, Antalya Land of Legends Edwards mağazalarını ziyaret edebilir ya da Edwards Online’a kolaylıkla erişebilirsiniz.

BROOKS BROTHERS HAKKINDA

1818 yılında kurulan Brooks Brothers; hazır giyim ürünleri sunan ilk Amerikan markasıdır ve tarihine gofre kumaş, pamuklu kumaş, baklava deseni, non-iron gömlek ve orijinal düğmeli yaka özelliklerine sahip ürünleri ile devam etmektedir. Hemen hemen iki yüzyıl sonra, Brooks Brothers aynı geleneği sürdürmenin ve her nesil kadın ve erkeklerin uğrak noktası olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Brooks Brothers New York’ta kuruluşundan 200 yıl sonra üstün hizmet, kalite, stil ve değerlerine sadık kalan perakende sektöründe uluslararası bir efsane olmuştur. www.brooksbrothers.com


Hibya Haber Ajansı