Koronavirüs gündemine dair ayrıntılar ‘Çünkü Başka Sen Yok’ blogunda

Koronavirüs gündemine dair ayrıntılar ‘Çünkü Başka Sen Yok’ blogunda

Vakıf Katılım

NN Hayat ve Emeklilik’in ‘Çünkü Başka Sen Yok’ blogunda Koronavirüs ile ilgili en güncel veriler her gün yenilenen içeriklerle kullanıcılarına sunuluyor. ‘Önce Sen’ mottosu ile hayata geçirilen blogda, karantinada yaşadığımız bugünlere özel keşfetmeye, öğrenmeye, iyi yaşamaya ve eğlenmeye yönelik zengin bir içerik yer alıyor.

Dünyanın köklü sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinden NN Group bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik, Çünkü Başka Sen Yok blogunda, dünyanın mücadele ettiği Koronavirüs ile ilgili en yeni haberler, merak edilenler ve güncel bilgileri kullanıcılarına sunuyor.

An be an güncellenen Koronavirüs haritası

Çünkü Başka Sen Yok blogunda, takipçilerine özel, Koronavirüs’ün tüm dünyadaki yayılımını gösteren harita, günbegün güncellenerek veriliyor.Salgının enfekte olan kişi sayısı, hastalığı atlatan ve hayatını kaybedenlerin sayısı ve ülke ülke vaka sayıları da anlık olarak izlenebiliyor. Bunun yanı sıra ‘Koronavirüs eşyalardan bulaşır mı’, ‘Çocukları ve bebekleri korumak için neler yapmalı’ gibi önemli makaleler de Çünkü Başka Sen Yok blogunda bulunuyor.

‘Önce Sen’ mottosu ile müşterilerine kendilerini önemli ve değerli olduklarını hissettirmeyi amaçlayan blogda, evde keyifli vakit geçirmek için zengin bir içerik de yer alıyor. Ziyaretçiler keşfetmek, öğrenmek, iyi yaşamak ve eğlenmeye dair aradıkları her şeyi Çünkü Başka Sen Yok blogunda bulabiliyor.

Blog linki https://cunkubaskasenyok.com/


Hibya Haber Ajansı