MetLife’tan müşterilerinin hayatına keyif katacak program: ‘MetLife Benimle’

MetLife’tan müşterilerinin hayatına keyif katacak program: ‘MetLife Benimle’

Vakıf Katılım

MetLife Emeklilik ve Hayat, müşteri odaklılık yaklaşımı doğrultusunda, yeni platformu ‘MetLife Benimle’ ile alışverişten eğlenceye, seyahatten yeme-içmeye günlük hayatın pek çok alanında müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Sağlıklı geçen her güne keyif katmanın da amaçlandığı programı MetLife müşterileri hiçbir ek işlem yapmadan kullanabiliyor

 

MetLife’ın ‘MetLife Benimle’ müşteri sadakat programı kapsamında sunduğu kampanyaları, MetLife müşterilerinin kolayca kullanabileceği güçlü marka iş birlikleriyle alanında fark yaratan özelliklere sahip olarak kurgulandı. MetLife Benimle, MetLife müşterilerinin günlük hayatlarını daha keyifli hale getirmeyi amaçlarken her ay eklenen yeni kampanyalarla alışverişten eğlenceye, seyahatten yeme-içmeye ve günümüzün şartlarına uygun olarak online alışverişe uzanan bir yelpazede iş ortaklıklarıyla fırsat sunmayı amaçlıyor.

 

‘MetLife Benimle’den 18 Mayıs’ta Hediye Yağmuru kampanyası

MetLife müşterilerinin kullanımına açılan ‘MetLife Benimle’, sosyal izolasyon döneminin ihtiyaçlarına uygun şekilde tasarlanmış, cazip bir kampanya ile ‘merhaba’ dedi. 18 Haziran’a kadar sürecek kampanya kapsamında 10 MetLife’lı Hepsiburada.com’dan 5.000 TL değerinde, 300 MetLife’lı ise A101 marketlerde geçerli 300 TL değerinde hediye çeki kazanma şansına sahip olacak. Kampanyaya katılmak için MetLife’tan herhangi bir aktif poliçe ve/veya sözleşmesi olan MetLife müşterilerinin metlife.com.tr üzerinden çekiliş kodu almaları yeterli olacak.

 

‘MetLife Benimle’ müşteri sadakat programını hayata geçirmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren MetLife Türkiye Genel Müdürü Deniz Yurtseven, “MetLife Benimle, MetLife’ın global olarak tüm iş süreçlerinde benimsediği müşteri odaklılık anlayışının en güzel sonuçlarından biri. MetLife olarak yeni nesil sigortacılık anlayışımız ile müşterilerimize sadece zor günlerinde değil, günlük ihtiyaçlarında da her zaman yanlarında olacağımız ürünler ve hizmetler sunuyoruz. ‘MetLife Benimle’ de bu anlayışımızın değerli bir sonucu. Müşterilerimizin bizimle yolculuklarını uzun yıllara yayma hedefimizin bir parçası olarak ‘MetLife Benimle’nin müşterilerimizin memnuniyetini artırırken ürün ve hizmetlerimizi yeni müşterilerle tanıştıracağına inanıyoruz. Halihazırda zengin bir içerik sunduğumuz ve her ay yeni kampanya ve avantajlarla zenginleştirmeye devam edeceğimiz ‘MetLife Benimle’ ile müşterilerimiz kazanmaya alışacaklar” dedi.

 

Yurtseven sözlerine şöyle devam etti: “MetLife Benimle programını, yaşadığımız sosyal izolasyon dönemindeki ihtiyaçlara hizmet edecek bir kampanya ile müşterilerimizle buluşturuyoruz. Şu anda hepimizin en fazla market ihtiyacı bulunuyor. Bu yüzden bir ay sürecek kampanyamız sonunda kazanan müşterilerimize Hepsiburada.com ve A101 marketlerden kullanılabilecekleri cazip hediyeler sunuyoruz.”


Hibya Haber Ajansı