Sakarya 4. Tarım Fuarı kapılarını açtı

Sakarya 4. Tarım Fuarı kapılarını açtı

Vakıf Katılım

Hendek ilçesinde düzenlenen fuara ayrıca Vali Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç,  Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, ilçedeki tarım yetkilileri, çiftçiler ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Yüce, fuar alanında bulunan Büyükşehir’in ve sektör temsilcilerinin stantlarındaki ürün ve makineleri inceledi. Plaket takdimine de katılan Yüce, törende tarımla ilgili mesajlar verdi.

Fuarda söz alan Vali Kaldırım, tarımı sürekli geliştirmeleri gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Sakarya tarımsal alanda gerçekten çok önemli ve bereketli bir bölge konumunda yer alıyor. Üretim ve işleme noktasında daha da gelişerek, Sakarya'yı tarımsal alanda Türkiye'nin en önemli şehri yapmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz."

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehri tarım alanında bir dünya markası yapmak istediklerini, bunun için gündüz gece çalıştıklarını anlattı.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise fuarı ilerleyen yıllarda geliştirerek devam ettireceklerini belirterek, “Böylesine büyük bir organizasyonda sizleri ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyorum." dedi.

Hibya Haber Ajansı