Motul teknik eğitimlerini dijitale taşıdı

Motul teknik eğitimlerini dijitale taşıdı

Vakıf Katılım

Motul, yeni nesil iletişim ve eğitim ihtiyaçlarını en verimli şekilde karşılamak için atağa geçti. Madeni yağ konusundaki uzmanlığını düzenlediği teknik eğitimler ile uzun yıllardır saha ekiplerine aktaran Motul, fiziki toplantılarını dijital ortama taşıdı.

Mobil Ekiplerin Verimliliği Artacak

Türkiye’nin 81 ilinde hizmet veren Motul, araç sahiplerinin kesintisiz hizmet alması için çalışıyor. Araç kullanıcılarının, yağ değişimlerini yaptırırken eksiksiz ve doğru bilgi almasını önemseyen Motul, saha ekiplerini, ürün gamı, mühendislik konuları, teknik ve sektörel gelişmeler ile ilgili olarak düzenlediği online eğitimlerle sürekli olarak güncelliyor.

Eğitim içeriğine bağlı olarak yarım günden tüm güne kadar uzanan online eğitimlerin sonunda yapılan testler, Motul teknik ekibi tarafından dikkatle değerlendiriliyor ve hem saha ekiplerinin gelişimleri takip ediliyor hem de gelecek eğitimlerin yol haritası belirleniyor.

İşin Uzmanı Motul Ustalarına, İşin Uzmanı Saha Ekibinden Tam Destek

İşin uzmanı Motul ustaları, araçların yağ değişimlerini gerçekleştirirken en büyük desteği Motul’un saha ekiplerinden alıyorlar. Bu anlamda saha ekiplerinin güncel ve en doğru bilgiye sahip olması büyük önem taşıyor. Doğru yağ seçiminden, araç üretici onaylarına, kullanılacak kimyasal ürünlerin özelliklerinden, yeni ürünlerin faydalarına kadar tüm bilgiler saha ekiplerinden ustalara zamanında ve doğru şekilde aktarılıyor. Araç sahipleri de otomobillerini Motul’un işinin uzmanı ustalarına güvenle emanet edebiliyorlar.

Motul’un saha ekipleri için düzenlediği sektörel ve teknik online eğitimler yıl boyunca devam edecek.

Hibya Haber Ajansı