Koindex’ten Galatasaray taraftarına özel fırsat günü

Koindex’ten Galatasaray taraftarına özel fırsat günü

Vakıf Katılım

Japon iş adamlarının 6,5 milyon TL yatırımla Türkiye’de kurduğu dijital varlık alım satım platformu Koindex, 17 Haziran itibarıyla başlayacak olan “Öncü Yatırımcı Günleri” (Premining) kapsamında 21 Haziran Pazar gününü sadece Galatasaray taraftarlarına ayıracağını duyurdu.

Galatasaray taraftarına özel belirlenen 21 Haziran günü boyunca, Galatasaray Spor Kulübü resmi sosyal medya hesaplarında paylaşılacak linkleri takip eden taraftarlar, platformun kendi kripto para birimi olan KOIN’i, $0,018’lık avantajlı fiyatla satın alabilecek, %38’e kadar varan kazanç elde edebilecekler. Galatasaray Fırsat Günü boyunca toplam 15 milyon adet KOIN arz edilecek ve bu token’lar, USDT karşılığında üretilebilecek.

Koindex ne zaman açılıyor?

Çoklu soğuk cüzdan kullanımı, yüksek güvenlik ve yüksek hacimde hızlı işlem desteği sunan yenilikçi dijital varlık alım satım platformu Koindex, 25 Haziran Perşembe günü alım satım işlemleri için açılıyor. Koindex’in dünyadaki ilk Altın, ABD Doları ve Bitcoin (BTC) baz alınarak oluşturulan bir sepet kura endeksli borsa token’i KOIN ise açılıştan itibaren $0,025 baz fiyatla kripto para kullanıcılarına merhaba diyor.

Kullanıcı dostu ekranlar üzerinden kripto para alım satımını kolaylaştıran Koindex, ayrıca Al-Sat Kazan (trade mining) ve Tut Kazan (pledging) gibi yatırımcıya ek getiri sağlayan kazanç modellerini de platform üzerinde sunuyor.

Kripto para ekosistemi, spor dünyasıyla buluşuyor

Türk mühendisler tarafından geliştirilen KOIN teknolojisiyle, Türkiye’nin güçlü kripto para ekosisteminde fark yaratmayı hedeflediklerini kaydeden Koindex Uluslararası Pazarlardan Sorumlu Yönetici Ortağı Anthony Knode, “Kripto para ekosistemini büyütmek için kusursuz bir kullanıcı deneyiminin yanı sıra, yatırımcıya gerçek fayda sağlayacak kazanç modelleri de gerekiyor. Koindex olarak her iki ihtiyacı da en iyi şekilde karşılıyoruz. Galatasaray ile yaptığımız iş birliği çerçevesinde, Türk spor camiasının en büyük kulüplerinden biriyle birlikte, ekosistemi büyütmek için çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.” diye konuştu.

Koindex 19 Haziran 2020’de VIP yatırımcılar için başlatacağı Öncü Yatırımcı Günleri (Premining) sürecinde ilk yatırımcılara avantajlı fiyatlarla KOIN alma imkânı sunacak. Galatasaray Günü olarak belirlenen 21 Haziran’ın hemen ertesinde, 22 Haziran Pazartesi günü ise tüm Türkiye’deki yatırımcılar, avantajlı fiyatlarla KOIN ön satış etkinliğine katılabilecekler.

Hibya Haber Ajansı