Bağlanabilirliğin yeni adı EasyControl akıllı oda kumandası ile tasarrufa odaklanıyor

Bağlanabilirliğin yeni adı EasyControl akıllı oda kumandası ile tasarrufa odaklanıyor

Vakıf Katılım

Bosch Termoteknik’in akıllı teknoloji ürünü EasyControl akıllı oda kumandası kendiliğinden öğrenme ve otomatik yer belirleme özellikleri sayesinde, ısıtma sisteminin en verimli şekilde kullanılmasını sağlayarak tasarrufa da yardımcı oluyor.

 

Günümüzde ağ bağlantılı teknolojiler yaşam konforunu artırırken, sağladıkları tasarrufla da ön plana çıkıyor. Yenilikçi tasarım ve insan hayatını kolaylaştıran ürünler geliştiren Bosch, hem oda sıcaklığı hem de dış hava sıcaklığına göre ayarlanabilen EasyControl akıllı oda kumandası ile ısıtma sektöründe yine dikkatleri üzerine topluyor.

 

Akıllı teknoloji, verimli ısı düzenlemesi ve yüksek çalışma konforu, Bosch'un akıllı EasyControl oda kumandasında tek bir cihazda birleşiyor. EasyControl oda kumandasının kayıtlı akıllı telefonların mevcudiyetini tespit etmesi ile kullanıcılar evden çıktıklarında ısıtma çıkışı otomatik olarak azalıyor. Sadece iade edildiğinde, EasyControl ısıtma çıktısını tekrar arttırıyor; böylece ısıtma maliyetleri yüzde 21'e kadar azalıyor. İlgili uygulama ve Bosch'un akıllı radyo kontrollü radyatör termostatları ile birlikte, EasyControl sayesinde kullanıcılar istedikleri sıcaklığı 20 odaya kadar ayrı ayrı ayarlayabiliyor ve mevcut gereksinimlere göre uyarlayabiliyor. En önemli fonksiyonlar doğrudan renkli dokunmatik ekrandan kontrol edilebiliyor. Tüm ayarlar iOS veya Android işletim sistemlerini kullanan akıllı telefonlar için Apple App Store ve Google Play Store'da ücretsiz olarak bulunan Bosch EasyControl uygulamasında da bulunuyor.

 

Modülasyonlu teknolojisi sayesinde sunduğu verim ile doğalgaz kullanımında verimlilik sağlayan EasyControl; WiFi (kablosuz) ağa bağlanarak Bosch Control mobil uygulaması ile internet üzerinden kombi nerede olursa olsun kontrol ede-bilme imkânı da sunuyor.

 

Kendiliğinden öğrenen ve coğrafi konum alanını belirleyen akıllı kullanım!

 

EasyControl oda kumandası; kendiliğinden öğrenme ve Geo-fencing modlar gibi akıllı fonksiyonları sayesinde ısıtma sisteminin en verimli şekilde kullanılmasını sağladığı gibi enerji tasarrufu elde edilmesine de yardımcı oluyor.

 

Mobil uygulama üzerinden kendiliğinden öğrenme modunun aktifleştirilmesiyle birlikte kombinin zaman programı 7 gün boyunca takip edilip kaydediliyor. Böylelikle kullanıcıların bireysel günlük rutinleri EasyControl Akıllı Kumandası tarafından tanınıyor ve buna bağlı olarak en uygun sıcaklık otomatik olarak ayarlanabiliyor.

 

Bosch Easy Control oda kumandası coğrafi konumu belirlemek amacıyla geo-fencing özelliğini kullanarak konutun etrafında bir mesafe yarıçapı tanımlıyor. Kullanıcının akıllı telefonu sayesinde evden uzaklaşıldığında veya giriş yapıldığında kumanda bunu algılıyor ve uygulamaya haber veriyor. Böylece EasyControl ve kombi tarafından ev sahibinin tercih ettiği sıcaklık ayarı otomatik olarak gerçekleştiriliyor.


Hibya Haber Ajansı