Hearthstone 6. yaşını sürpriz hediyelerle kutluyor!

Hearthstone 6. yaşını sürpriz hediyelerle kutluyor!

Vakıf Katılım

Ücretsiz kart paketleri, kart sırtı ve yeni efsanevi görevleri kaçırmayın!

Blizzard Entertainment'ın dünyaca ünlü kart oyunu Hearthstone, 6. yaşını ücretsiz kart paketleri, Ejderha yılı kart sırtı, yeni efsanevi görevler ve kapışmalarla kutluyor. Rekabet Ruhu (Spirit of Competition) adı verilen ve 17 Mart'a kadar sürecek bu etkinlikte Hearthstone sevenler oyuna sadece giriş yaparak 2 adet Rise of Shadows kart paketi, 2 adet Saviors of Uldum kart paketi, 2 adet Descent of Dragons kart paketi ve çok özel Ejderha yılı kart sırtına ücretsiz sahip olabilecek!

Ayrıca sadece bugüne özel günlük görevleri yaparken toplam 30 turn oynamanız size bir adet Rise of Shadows bir adet de Saviors of Uldum kart paketi kazandıracak.

Dahası var! Oldukça sevilen Yangın Yeri! Kapışması (Burndown! Brawl) ve Kahramanlar Salonu Kapışması'nın (Hall of Champions Brawl) güncellenmiş bir hali de an itibarıyla oyunda.

Yangın Yeri Kapışması'nda yenilen taraf rakibinin destesini alıp onunla devam ediyor. Kapışmalar boyunca elinizdeki desteyi sadece kazandığınız sürece koruyabiliyorsunuz. Kahramanlar Salonu Kapışması'nda ise geçmiş Dünya Şampiyonalarını kazanan oyuncuların desteleriyle oynama şansı elde edeceksiniz.

Hearthstone yeni yaşında da birbirinden eğlenceli serüvenlerle karşınızda olmaya hazırlanıyor. Detaylar için bizi takipte kalın.


Hibya Haber Ajansı