Global kripto para borsası, Türkiye’deki proje geliştiricileriyle buluştu

Global kripto para borsası, Türkiye’deki proje geliştiricileriyle buluştu

Vakıf Katılım

Dünyanın en hacimli kripto para borsalarından OKX, kripto para piyasalarının dalgalı bir dönem geçirdiği şu günlerde kripto projelerine destek vererek ekosisteme katkı sunmaya devam ediyor. Borsa geçtiğimiz günlerde düzenlenen Istanbul Blockchain Week kapsamında OxsConnect Hub Nişantaşı'nda “Yerel Proje Listeleme” adında bir yan etkinlik gerçekleştirdi. OKX, bu etkinlikte lokal proje geliştiricileriyle buluşurken, potansiyel listelemeler ve yatırım fırsatları değerlendirildi.

OKX’in düzenlediği Yerel Proje Listeleme etkinliğine birçok proje geliştiricisi katılım gösterdi. Etkinlikte katılımcılar OKX Türkiye ekibine projeleri hakkında bilgi verme fırsatı yakaladı. OKX ekibi ise proje geliştiricilerine detaylarla ilgili sorularını yöneltti. Yerel projelerin global kripto para borsasında listelenmesi için ilk iş birliği adımlarının atıldığı etkinlikte proje geliştiricileri de birbirleriyle tanışma şansı yakaladı.

Yerel Proje Listeleme etkinliğine ilişkin açıklamalarda bulunan OKX Türkiye Pazarlama Direktörü Ahmet Onur Yeygün, “Kripto para piyasaları oldukça çalkantılı bir dönemin içerisinden geçiyor. Böylesi dönemlerde ekosistemi güçlü tutmak ve gelişimini sürdürmek için projelere verilen desteği artırmak gerekiyor. Türkiye’ye baktığınız zaman da kripto para piyasaları için önemli bir konuma sahip olduğunu görüyorsunuz. İçeride hem yatırımcı anlamında hem de geliştiriciler anlamında ciddi bir potansiyel var. Bizde bu potansiyeli değerlendirebilmek adına böyle bir etkinlik düzenledik. Burada projeleri canlı bir şekilde dinleyerek direkt temas etme, sorularımızı doğrudan iletme şansı bulduk. Potansiyel listelemeler ve yatırım fırsatları açısından oldukça faydalı bir etkinlik oldu. OKX olarak bundan sonraki dönemde de projelere verdiğimiz destekle birlikte ekosisteme katkı sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

OKX Hakkında

OKX, işlem hacmine göre dünya çapında ikinci en büyük kripto para borsası olmanın yanı sıra web3 ekosisteminde de öncü bir platform. Dünya çapında 20 milyon kullanıcının güvenle işlem yaptığı OKX, dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılar ve profesyonel al-sat yapan kullanıcılar tarafından en hızlı ve en güvenilir kripto para uygulamalarından biri olarak biliniyor.

İngiltere Premier Ligi şampiyonları Manchester City FC, McLaren Formula 1, profesyonel golfçü Ian Poulter, olimpiyat madalyalı Scotty James ve F1 pilotu Daniel Ricciardo gibi üst düzey ortaklıklara sahip olan OKX, hem finansal alanda hem de kapsayıcılık ve etkileşim anlamında sunduğu fırsatlarla taraftar deneyimini üst düzeye çıkarmayı amaçlıyor. Bunun yanı sıra OKX, web3 alanına daha fazla içerik üreticisini çekmeyi hedefleyen bir girişimin parçası olarak Tribeca Festival’in sunucu ortağı oldu.

OKX, kullanıcı deneyiminin üst düzeyde tutulduğu mobil uygulamasının yanı sıra yakın zamanda kullanıma açtığı OKX Cüzdan ile bir yandan GameFi ve DeFi tokenleriyle alım-satım yaparken bir yandan da NFT dünyasını ve metaverse’ü keşfetmek isteyen kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunuyor.