Siemens kahve makinesi dünyanın kahve lezzetlerini evinize getiriyor

Siemens kahve makinesi dünyanın kahve lezzetlerini evinize getiriyor

Vakıf Katılım

Siemens Ev Aletleri #EVDEKALmamız gereken bu günlerde EQ.9 Connect kahve makineleri ile tek bir dokunuşla 17'den fazla çeşit kahveyi evinize getiriyor.

Evde daha uzun süre vakit geçirilen bu dönemde, Siemens Ev Aletleri sunduğu yenilikçi teknolojilerle evde geçirilen zamanı daha keyifli hale getiriyor. Siemens EQ.9 connect kahve makinesinde bulunan, ev aletlerini uzaktan kontrol etmeye yarayan Home Connect uygulaması sayesinde tek dokunuşta tadı damakta kalacak birbirinden farklı lezzette kahveler kolayca hazırlanıyor. Tüm kahve çeşitlerinde ve suyun her sertlik seviyesinde kahve çekirdeğinin eşsiz lezzetini ortaya çıkaran Siemens EQ serisi kahve makinelerinde bulunan iAroma sistemi ile her kahve deneyimi özel bir ana dönüşüyor.

Dünyanın kahvesini evde tat

Siemens EQ.9 connect’de bulunan Home Connect uygulamasının coffeeWorld özelliği, aralarında Australian Flat White, Spanish Café Cortado, Vienna Melange gibi 17 farklı kahve tarifini kullanıcılar ile buluşturarak, farklı kahve lezzetlerinden oluşan bir dünyanın kapılarını da açıyor. Altı farklı kişisel profil kaydetme özelliği ile süt oranı, sertlik, demleme derecesi ve fincan boyu uygulama üzerinden seçilerek uzaktan kişiselleştirilmiş kahveler hazırlanırken, kullanıcılara anın tadını çıkarmak kalıyor.


Hibya Haber Ajansı