Vakıf Katılım

Eurorepar Car Service'den motor yağı kampanyası

Stellantis çatısı altında yer alan, dünya çapında çok markalı bakım ve onarım hizmet ağı Eurorepar Car Service, 15 Nisan tarihine kadar geçerli 2.024 TL'den başlayan fiyatlarla yağ ve yağ filtresi değişim fırsatı sunuyor.

Yeni nesil çözümlerle üretimde zaman ve maliyet tasarrufu

Metal, plastik, kimya, otomotiv yedek parça gibi sektörler başta olmak üzere tüm sektörlerdeki firmaların iş süreçlerinin tamamına yazılım çözümleri sunan WOC Yazılım, üretim sistemini kişilere bağlılıktan kurtararak kendi kendini sürdürebilir hale getiriyor.

“Kedi tırmalaması görme kaybına yol açabilir”

Kedi tırmalaması sonucu insana bulaşabilen bir bakterinin sebep olduğu kedi tırmığı hastalığının organ tutulumlarına sebep olabildiği konusunda Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Merih Oray uyarılarda bulundu. Oray, göğüs bölgesine yatırılıp sevme sonucu boyun, çene ve göz kapaklarında yaralanmalar meydana gelebildiğini, bunun da üveit, göz sinirinde iltihaplanma ve göz damarlarında tıkanıklık sonucu görme keskinliğinde azalmaya sebep olabileceğini söyledi.

Eryaman Spor Köyü'nde ilk maç yapıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Etimesgut’un Eryaman Mahallesi’ne kazandırılacak ‘Spor Köyü’nün 1. etabında çalışmalarını aralıksız sürdürürken yapımını tamamladığı futbol sahasında da gösteri maçına ev sahipliği yaptı.