Bayram hediyenizi LEGO® ile inşa edin

Bayram hediyenizi LEGO® ile inşa edin

Vakıf Katılım

Ramazan Bayramı’na özel indirim fırsatıyla yaratıcı oyun tutkunlarına ulaşacak LEGO®, hem geleceğin mimarlarını hem de aileleri mutlu ediyor. 16-24 Mayıs tarihleri arasında seçili LEGO® setlerinden alanlar, %25 indirim kazanıyor!

Sevdiklerimizle bir arada olacağımız Ramazan Bayramı yaklaşıyor! Çocuklar için ayrı bir anlam ifade eden bayramda onlara sevecekleri bir bayram hediyesi almak ve minik kalpleri mutlu etmek isteyen aileler, LEGO®’nun indirim kampanyasıyla çifte bayram yapıyor! 16-24 Mayıs tarihleri arasında seçili LEGO® setlerine %25 indirimle sahip olacaklar.!

LEGO® setleri, her zaman olduğu gibi bayramda da farklı temalarla mükemmel birer hediye alternatifi oluyor. İçerisinde otomobillerin, prenseslerin, sevilen karakterlerin veya kahramanların yer aldığı setlerin yanı sıra dijital oyunlarla da birbirinden farklı zevklere hitap eden LEGO®, çocuklar için yaratıcılıkla eğlenceyi birleştiriyor.

LEGO® Hakkında

Oyuncak sektöründe 1932 yılından bu yana Dünya’nın önde gelen markaları arasında yer alan LEGO® Group, ülke genelinde daha fazla çocuğa ulaşmayı ve yüksek kaliteli, eğitici ve eğlendirici oyun deneyimini sunmayı hedeflemektedir. LEGO®, çocukların gelişimine önem vermenin yanı sıra sunduğu yaratıcı oyun ve öğrenme deneyimi sayesinde geleceğin mimarlarına ilham vermeyi ve onları eğlendirirken geliştirmeyi amaçlıyor. LEGO®, Dünya genelinde yaklaşık 18 bin çalışanı ile 140’ın üzerinde ülkede faaliyet gösteriyor.