​Deprem bölgesindeki çocuklar için Tek Gecede 5 Bin Mont Toplandı

​Deprem bölgesindeki çocuklar için Tek Gecede 5 Bin Mont Toplandı

Vakıf Katılım

Baumit tarafından Antalya’da düzenlenen Patronlar Zirvesi/Yıldızlar Zirvesi’nin gündeminde Elazığ’da gerçekleşen deprem vardı.

 

Konuşmasına, Elazığ’da gerçekleşen depremden dolayı büyük bir üzüntü duyduklarını belirterek başlayan Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı: “Mantolama ısı yalıtımı ile birlikte binaların yapısının korunmasında da büyük öneme sahip. Doğru mantolama yapılmayan binalar dış etkilere daha açık hale geliyor ve deprem gibi doğal afetlerde çok kolay zarar görüyor. Bizler uzun yıllardır gerek verdiğimiz eğitimler gerekse sektördeki çalışmalarımız ile bunu yılmadan anlatıyoruz. Bundan sonraki süreçte de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Baumit Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erdil Dinçer: “Baumit Türkiye olarak Elazığ ve diğer bölgelerde oluşan mağduriyetler için elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız. ‘Geleceğimizi Mantoluyoruz’ projemizin ilk adımını 2019 yılı içerisinde atmıştık. 6 bin mont öğrenimine devam eden çocuklarımızın geleceğini ısıttı. Ülkemizin geleceğine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Bu yılki bayi toplantısında ise projenin ilk ayağını Elazığ ve diğer iller olarak belirledik. Bayilerimizle birlikte bu yıl 10 bin mont hediye edeceğiz, montların 5 bini deprem bölgesine gönderilecek” dedi.


Hibya Haber Ajansı