Babalar günü süprizleri

Babalar günü süprizleri

Vakıf Katılım

Yılın en özel günlerden biri olan Babalar Günü’ne çok az kaldı. Bu yıl babasına konfor hediye etmek isteyenler, İDAŞ’ta buluşuyor. İDAŞ Altın Ortopedik Deluxe Pedli Yatak, babanızın yorgunluğunu alıyor, konforuyla her mevsim rahat bir uyku sağlıyor.

Yazları serin ve keyifli, kışları sıcak ve ılımlı bir uykuyu evinize getiren İDAŞ Altın Ortopedik Deluxe, bir tarafındaki pamuk yüzeyi ile nemi bünyesinde barındırmazken, diğer tarafındaki Woolmark Blend yün dolgusuyla ısıyı ideal bir seviyede tutuyor. İDAŞ Altın Ortopedik Deluxe’ün Spacer kumaşı ile uykunuza müdahale edebilecek küf ve kötü kokular tarih oluyor. Üstelik İDAŞ Altın Ortopedik Deluxe, bakterilere karşı geliştirilen Biosidal yönetmeliğine tabi Aegis teknolojisi ile uykunun en sağlıklı şeklini sunuyor.

50 yılı aşkın tecrübesiyle yaylı yatak sektörünün aranan markası konumunda bulunan İDAŞ, kullandığı kaliteli materyallerle ürettiği yataklarıyla müşterileri için huzurlu ve konforlu bir uykunun kapısını aralıyor. Sizde uykunuz için güzel bir adım atın ve idas.com.tr adresinden ihtiyacınıza uygun ürünlere göz atın.


Hibya Haber Ajansı