Tok’un Real Madrid’i karşılamak için düzenlediği #HoşgeldinRealMadrid kampanyası, 51 buçuk milyondan fazla görüntülendi

Tok’un Real Madrid’i karşılamak için düzenlediği #HoşgeldinRealMadrid kampanyası, 51 buçuk milyondan fazla görüntülendi

Vakıf Katılım

Türkiye'deki TikTok kullanıcıları 14 Temmuz tarihinde sona eren kampanya kapsamında #HoşgeldinRealMadrid etiketini ve TikTok'un kampanya için hazırladığı özel futbol etiketlerini kullandılar. İlginç ve eğlenceli futbol içeriklerinin, halısaha maçlarının ve çeşitli yaratıcı videoların paylaşıldığı kampanyada; Türkiye'den 12 bin video paylaşıldı ve 51 buçuk milyon görüntülenme aldı.

Futbol dünyasının yıldızlarından Real Madrid, her geçen gün büyüyen TikTok'ta yeni açtığı resmi hesabından yaptığı yaratıcı paylaşımlarla, milyonlarca TikTok kullanıcısına ilham veriyor. TikTok'un, kullanıcılarını yaratıcılıklarını ortaya çıkarmaya teşvik eden kolay ve özel videolarına yönelik uyguladığı en son kampanyası #HoşgeldinRealMadrid TikTok kullanıcılarından büyük ilgi gördü. Ünlü fenomenler Ruhi Çenet, Ezgizem ve Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı oyuncusu Ömer Güleryüz de kampanya için TikTok üzerinden paylaşım yaptılar.

Katılımcılar, video performanslarına göre; Amerika Seyahati, Real Madrid forması ve özel TikTok hediyeleri de kazandı.

TikTok Hakkında:

TikTok dünyanın önde gelen mobil kısa video uygulamasıdır. TikTok, doğrudan cep telefonu üzerinden birbirinden farklı, yaratıcı ve ilginç anların dünya çapında paylaşılmasına olanak sağlar. TikTok, dünya üzerindeki herkesin videolar aracılığıyla tutkularını paylaşabilmesi ve yaratıcılığını ortaya çıkarabilmesi için fırsatlar sunar. Pekin, Berlin, Jakarta, Londra, Los Angeles, Moskova, Mumbai, Sao Paulo, Seul, Şanghay, Singapur ve Tokyo gibi şehirlerde ofisleri bulunmaktadır. 2018'in başlarında, TikTok dünyanın en çok indirilen uygulamalarından biri haline gelmiştir. TikTok, iOS ve Anroid üzerinden dünyanın her yerinde kullanılabilir. Detaylı bilgi için tiktok.com.

Kaynak:Weber Shandwick Türkiye