Hungri Games ve Polygon, Metahorse Unity için yenilikçi iş birliğini duyurdu

Hungri Games ve Polygon, Metahorse Unity için yenilikçi iş birliğini duyurdu

Vakıf Katılım

 Hızla büyüyen bir web2 oyun stüdyosu olan Hungri Games, dünyanın en büyük layer 2 blockchain zincirlerinden olan Polygon ile ölçeklendirme ve altyapı geliştirme konusunda ortaklık duyurusu yaptığını duyurdu. Bu iş birliği ile benzersiz bir RPG Yarış türü olan Metahorse Unity'nin Polygon'un mainnet’i üzerinde geliştirilmesiyle hayata geçirilecek yenilikçi ve verimli bir oyun deneyimi ile oyuncuların beğenisine sunacak.

At yarışı ve RPG oyun mekaniğinin benzersiz kombinasyonuyla dünya çapında web3 topluluğunun ilgisini çekecek olan Metahorse Unity, bu yeni ortaklık vesilesiyle bir taraftan oyuncularına minimum işlem ücreti ile oyun deneyimi sunarken diğer taraftan Polygon'un zengin altyapısına erişim olanaklarının kapısını aralayacak. Hungri Games bu hamle ile, oyunun oynanabilirliğini ve kullanıcı deneyimini önemli ölçüde artırmayı amaçlıyor.

Hungri Games'in Kurucusu Arslan Kiran, "Metahorse Unity'yi Polygon'un oyun projeleri için ideal olan altyapısıyla birleştirerek Metahorse Unity’yi globalde daha büyük kitlerere ulaştırma hedefimiz var " dedi. "Mobil ve web platformlarında sorunsuz bir oyun deneyimi sunmayı taahhüt ediyoruz ve Polygon ile olan bu ortaklık, oyuncularımızın ikincil pazar ekosistemine katkıda bulunmasına ve birden fazla oyun içi işlemleriyle sorunsuz ve ekonomik bir şekilde etkileşimde bulunmalarına izin verecek." dedi.

Polygon'un yüksek hızlı, uygun maliyetli ortamı ve Ethereum ile uyumluluğu, Metahorse Unity'nin oyun endüstrisinde web2'den web3'e doğru evrimi için onu ideal bir platform haline getiriyor. Polygon'un mainnet’i ile işbirliği yapmak, Hungri Games'in oyun teknolojisindeki en son web3 teknolojilerini sürdürme amacının bir parçasıdır ve bu sayede oyunlarının endüstrinin ön saflarında kalmasını sağlamayı hedeflemektedir.

Bu iş birliği, dünya çapındaki Metahorse Unity oyuncuları için benzersiz, daha sürükleyici ve daha uygun fiyatlı bir oyun deneyimi yaratmayı amaçlıyor. Görünüşe göre Metahorse Unity, merkeziyetsiz teknolojinin en iyisini ana akım mobil ve web oyuncularına getirerek blockchain oyunlarında ileriye doğru anlamlı bir adım atacak.

Metahorse Unity'deki yaklaşan değişiklikler ve gelişmeler hakkında daha fazla bilgi için, Hungri Games'in resmi kanallarını takipte kalın.

Hungri Games Hakkında: Hungri Games, İstanbul ve İngiltere'de ofisi bulunan, mobil oyunlar geliştiren bir oyun stüdyosudur. 2019 yılında kurulmuş olan mobil oyun endüstrisinde deneyimli profesyonelleri bir araya getiren Hungri Games, endüstride yenilikçi mid-core ve core oyunlar geliştirme ve yayınlama portföyüne sahiptir. Hungri Games, küresel oyun kitlelerini çeşitlendirmek ve zenginleştirmek için eğlenceli ve benzersiz oyunlar yaratmak ve mobil oyun endüstrisine sürekli bir katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Polygon Hakkında: Daha önceden Matic Network olarak bilinen Polygon, Ethereum ile sorunsuz bir şekilde çalışan dünyanın önde gelen çoklu zincirli bir blok zinciri platformudur. Ethereum'a benzer şekilde, blok zincirindeki işlemleri doğrulamak için proof-of-stake bir konsensüs mekanizması kullanmaktadır. Platformun yerel jetonu MATIC olarak adlandırılır ve ERC-20 standardına uyar, böylece diğer Ethereum tabanlı kripto paralarla etkileşim sağlamaktadır.

Polygon, DeFi, DAO'lar ve NFT'ler gibi merkezi olmayan uygulamalarda (dApp'ler) uygulama bulmaktadır. 

,Hibya Haber Ajansı