Axa Sigorta Covid-19 bilgilendirme

Axa Sigorta Covid-19 bilgilendirme

Vakıf Katılım

AXA Sigorta olarak sadece hasar ödeyen bir şirket olmanın ötesinde gerçek bir çözüm ortağı olma hedefiyle, sigortalılarımıza değer katacak uygulamaları hayata geçirmek için var gücümüzle çalışmaktayız.

Dünya genelinde hızla yayılan KOVİD-19 salgınıyla birlikte, bizler de acentelerimizin ve müşterilerimizin gelişen gündemden en az seviyede etkilenmesi için kesintisiz aksiyonlarımızla müşterilerimize elimizden gelen desteği veriyoruz.

AXA Sigorta olarak her zaman ortaya koyduğumuz sorumluluk bilinciyle; KOVİD-19 tanısı ile tedavileri devam etmekte olan ya da tedavi için başvuracak olan tüm müşterilerimize destek vermek ve bu zorlu süreci birlikte aşmak istiyoruz. Bu çerçevede KOVİD-19 hastalığı ve tedavisi kapsamında oluşacak olası tedavi giderleri, sahip olunan sağlık sigortasında geçerli olan ‘pandemi hastanesi’ olarak belirlenmiş anlaşmalı özel hastanelerde, poliçedeki mevcut şartlar ve limitler dahilinde bu döneme özel olarak karşılanacaktır.

Yeni düzenlenen poliçeler de söz konusu rahatsızlığın poliçe başlangıç tarihi öncesinde gerçekleşmemiş olması şartı ile bu uygulama kapsamında olacaktır.

AXA Sigorta olarak içinden geçmekte olduğumuz bu zorlu dönemde de her zaman olduğu gibi “ÖNCE MÜŞTERİ” diyerek müşteri odaklı düzenleme ve uygulamalarımızla müşterilerimizin hayatına değer katmaya, çözümlerimizle hem çalışanlarımızın hem acentelerimizin hem de müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

 


Hibya Haber Ajansı