Bazı şeyler kısa sürer, sadece 2 dakika yeter

Bazı şeyler kısa sürer, sadece 2 dakika yeter

Vakıf Katılım

Kısa Sürede Sıfıra Yakın Saçlar İçin: Remington RX5 Kafa Tıraş Makinesi

Erkeklerin saç ve sakal bakımında vazgeçilmez markası Remington, her tarza uygun sunduğu çözümleri tüketicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Remington’ın yeni Ultimate Serisi ürünü RX5 Kafa Tıraş Makinesi, sıfıra yakın saç tercih edenler için 2 dakikadan kısa bir sürede saçları kolayca kısaltıyor.

Dünyanın ilk elektrikli tıraş makinesi üreticisi Remington, sıfıra yakın saç tercih edenler için yeni Ultimate Serisi’ne ait ürünü RX5 Kafa Tıraş Makinesi ile saç tıraşını ev konforuna taşıyor. Sahip olduğu 5 esnek başlığıyla cilde yakın performans sergileyen RX5 Kafa Tıraş Makinesi, 2 günde uzamış saçları 2 dakikadan kısa bir sürede 0.2mm’ye kadar kesiyor. Avuç içine sığan ergonomik yapısıyla tam kontrol imkanı sunan RX5 Kafa Tıraş Makinesi, düzeltici detay bıçağıyla da son dokunuşu kullanıcıya bırakıyor.

Yüksek Performans Her An Yanınızda

Kompakt tasarımı ve yüksek performansıyla dikkat çeken RX5 Kafa Tıraş Makinesi, 4 saatlik şarj ile 50 dakikaya kadar kullanım şansı tanıyor. Sahip olduğu şık saklama çantasıyla her an yanınızda taşıyabileceğiniz RX5 Kafa tıraş Makinesi, su geçirmez özelliği ve saç kesesiyle de kullanıcıları temizlik zahmetinden kurtarıyor.

Hibya Haber Ajansı