Bosch Termoteknoloji, tasarruflu ve bilinçli tüketim için farkındalık videolarını yayınlıyor

Bosch Termoteknoloji, tasarruflu ve bilinçli tüketim için farkındalık videolarını yayınlıyor

Vakıf Katılım

Bosch Termoteknoloji, şirket stratejisinin temelini oluşturan müşteri odaklı yaklaşımı bir adım daha ileriye taşıyan “bilinçli müşteri, bilinçli tüketim” hareketini Youtube hesabındaki videoları ile destekliyor.

Stratejisindeki en önemli konulardan biri olan “Müşteri odaklı yaklaşım” ilkesini destekleyen çalışmalarına devam eden şirket, bu ilke kapsamında 2019 yılında başlatılan “Bilinçli müşteri, Bilinçli tüketim” projesi ile Bosch Termoteknoloji Youtube hesabında kendi uzmanları tarafından birçok farklı içerik yayınlıyor. Bosch Termoteknik, tüketicilerin en çok sorduğu ve merak ettiği sorulara cevap verdiği video serisiyle, kombi seçiminden kullanımına ve garanti süreçlerinden kombi bakımına kadar birçok başlık hakkında tüketicileri bilinçlendirmeyi amaçlıyor. Kombi almak veya değiştirmek isteyen tüketicilere yönelik doğru kombi seçimi, kombi çeşitleri arasındaki farklar, kombi yenilenmesi için nedenlerle ilgili videoların yanı sıra; kombi sahibi kullanıcıların kombi kullanırken nelere dikkat etmesi, tasarruflu kombi kullanımı için yapılması gerekenler, kombiye nasıl su basılması konusunda bilgileri de tüketicilerle paylaşıyor.

Kombilerle birlikte oda kumandaları ile ilgili de bilgilerin paylaşıldığı video serilerini izleyebileceğiniz Bosch Termoteknoloji Youtube hesabında aynı zamanda ürünlerle ilgili detay bilgiler de aktarılıyor. Bosch Termoteknoloji’nin tasarruflu, akıllı ve şık cihaz serisi Condens 7000i W, Condens 2300i W ve Condens 2200i W ürün videoları ve akıllı oda kumandası EasyControl özellikleri aynı sayfadan takip edilebiliyor.


Hibya Haber Ajansı