Elif Boyner'in lezzetli ve sağlıklı tarifleri Morhipo.com Instagram hesabında

Elif Boyner'in lezzetli ve sağlıklı tarifleri Morhipo.com Instagram hesabında

Vakıf Katılım

Modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com, Sweaters kurucusu Elif Boyner'in sunumuyla mutfağa giriyor. Sweaters x Morhipo projesi kapsamında, nisan ayı boyunca Morhipo.com'dan seçilen küçük ev aletleriyle hazırlanan lezzetli ve sağlıklı 12 tarif, Morhipo.com Instagram hesabında!
 
Kadın, erkek, çocuk, kozmetik, ev ve yaşam kategorilerinde her zevke ve bütçeye uygun 3 binden fazla markanın yüzbinlerce ürününü müşterilerine sunan Morhipo.com ile sporun birleştirici gücüne inanan amatör ruhlu sporcuların bir araya geldiği topluluk Sweaters Community, Instagram'da yeni bir video serisine başlıyor. 
 
Proje kapsamında; Morhipo.com'dan seçilen küçük ev aletleri kullanılarak minimum atıkla, eldeki tüm malzemeler değerlendirilerek hazırlanan hem lezzetli hem sağlıklı tariflerin yanı sıra mutfağa dair pratik ipuçları Elif Boyner'in keyifli sunumuyla nisan ayı boyunca Morhipo.com Instagram hesabında izleyicilerle buluşacak.
 
Badem sütünden fıstık ezmesine, karnabahar pizzadan nohut köftesine, çekirdekli paleo ve ketojenik ekmekten banana bread'e kadar pek çok sağlıklı ve lezzetli tarif için Morhipo Instagram hesabını takipte kalın! https://www.instagram.com/morhipo


Hibya Haber Ajansı