Mando Aftermarket, küresel tedarik sistemini güçlendiriyor

Mando Aftermarket, küresel tedarik sistemini güçlendiriyor

Vakıf Katılım

 

Kısa süre önce Temot International ve Nexus gibi sektörün küresel ölçekteki en büyük stratejik ağlarına da dahil olan Mando Aftermarket, bu stratejik değer ağları sayesinde, küresel operasyonlarını optimize edilmiş bir verimlilik ile çok daha değerli ve sürdürülebilir hale getirmeyi hedefliyor.

 

Sayın Haber Merkezi;

İstanbul, 02.03.2020 – Güney Koreli Halla Corporation Europe çatısı altında Türkiye’de hayata geçirilen ve otomotiv tedarik sektörünün en büyüklerinden biri olan Mando Aftermarket, küresel tedarik sistemini zenginleştirmeye devam ediyor.

 

Türkiye’nin yanı sıra Avrupa, Rusya, Afrika, Orta Doğu ve Orta Asya’yı kapsayan dev bir satış ağını direkt olarak Türkiye’den yöneten şirket, küresel operasyonlarını çok daha etkin ve verimli hale getirmek amacıyla önemli bir iş birliğine imza attı.

 

Mando Aftermarket, otomotiv tedarik sektörüne fayda sağlamaya odaklanan ve üyeler arasındaki iş birliğinin geliştirilmesini önemseyen AAMPACT stratejik ağına dahil oldu.

 

Markanın uluslararası entegrasyonuna değer katacak

 

Mevcut üyelerinin global seviyedeki çıkarlarını korumayı ve desteklemeyi amaçlayan AAMPACT’a dahil oldukları için duyduğu memnuniyeti ifade eden Mando Aftermarket CEO’su Anıl Yücetürk, “AAMPACT gibi sektörün küresel ölçekteki en büyük stratejik ağlarından birine dahil olduğumuz için mutluyuz. Bu gelişmiş sistemin, markamızın uluslararası entegrasyonuna değer katacağına inanıyoruz. Şirket olarak, bundan kısa süre önce de otomotiv satış sonrası endüstrisi açısından dünyadaki en büyük satın alma grupları arasında yer alan Temot International ve global satın alma grubu Nexus ile iş birliğine gitmiştik. Dahil olduğumuz bu stratejik değer ağları sayesinde, küresel operasyonlarımız optimize edilmiş bir verimlilik ile çok daha değerli ve sürdürülebilir hale gelecek” diye konuştu.

 

Sektörün geleceğine odaklandı

 

“Mando Aftermarket olarak, sektörde uzun yıllara dayanan tecrübemiz ve sahip olduğumuz know-how ile tamamen gelecek odaklı hareket ediyor; yenilikçi ve katma değer ürünlerimizle çözümün bir parçası oluyoruz” diye konuşan Yücetürk, “Mando Aftermarket ile otomotiv sektöründeki küresel tedarik sistemine yepyeni bir boyut kazandırıyoruz. Tamamen geleceğin teknolojilerini üretip, sektörün geleceğine katkı sağlama hedefindeyiz. 5 yıl içinde 1 milyar dolarlık dev bir cironun doğrudan Türkiye’den yürütüleceği bir oluşumla hayata geçirdiğimiz şirketimiz ile yakın gelecekte ülkemize ve dünya ekonomisine çok önemli katkılar sağlayacağımıza inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

 


Hibya Haber Ajansı