İkinci el alıcılarına Trabzonda'da TÜV SÜD D-Expert güvencesi

İkinci el alıcılarına Trabzonda'da TÜV SÜD D-Expert güvencesi

Vakıf Katılım

İkinci el araç ekspertiz hizmetini kurumsallıkla yöneten firmalardan biri olan TÜV SÜD D-Expert; sektörün ihtiyaç duyduğu kaliteli ekspertiz hizmetini Trabzon’ daki müşterileriyle de buluşturdu. Türkiye'nin birçok noktasında hizmet vermeye devam eden TÜV SÜD D-Expert şubeleşme sürecini hızla devam ettiriyor.

İkinci el araç ticaretinde güven ortamı yaratan yeni yönetmelikle birlikte ikinci el araç ekspertiz hizmetini kurumsallıkla yöneten firmalar, sektördeki kaliteli hizmet anlayışını temsil etme amacıyla rekabetlerini sürdürüyor.

İkinci El Araç Pazarında Bağımsız Ve Profesyonel Hizmet Anlayışı Dönemi

TÜV SÜD D-Expert, test, denetim, belgelendirme ve eğitim hizmetleri konusunda uzmanlaşmış dünyanın önde gelen kalite, güvenlik ve sürdürülebilirlik çözümleri sağlayıcısı olan TÜV SÜD AG ile birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Doğuş Grubu’nun güçlerini birleştirmesiyle ilk olarak 2013’te Türkiye pazarını bağımsız ve profesyonel hizmet anlayışıyla buluşturdu.

Hedef 20 Şube

2018 Mart ayı itibariyle son tüketiciyle buluşan firma hizmetini en üst seviyelere taşımak ve sektörde öncü olmak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hizmet ağını ve ürün çeşitliliğini genişletmenin yanı sıra müşterilerine en hızlı şekilde hizmet verebilmek adına da geliştirmeler yapıyor. Konuyla ilgili olarak Trabzon şube açılışında konuşan TÜV SÜD D-Expert Genel Müdür Yardımcısı Ozan Ayözger ‘’ 2018 yılında başladığımız şubeleşme sürecimizde, 2020 yılı sonunda Denizli, Gaziantep, Bursa ve İstanbul’daki yeni şubelerimizle 20 şubemizin açılışının tamamlanmış olmasını hedefliyoruz. Müşteri deneyimini kolaylaştırmak adına attığımız adımlardan biri olan randevu sistemimizde yaptığımız son geliştirmeler sayesinde açılışını yeni yaptığımız Trabzon şubemizde de müşterilerimiz kendilerine uygun gün, saat, lokasyon ve paketleri hızlı bir şekilde tercih ederken şubemizde sıra beklemeden işlemlerini tamamlayabilecek ’’ dedi.


Hibya Haber Ajansı