Online Kariyer Fest’te hayalindeki mesleği tanı

Online Kariyer Fest’te hayalindeki mesleği tanı

Vakıf Katılım

Bu yıl pandemi nedeniyle kampüste gerçekleşemeyecek olan İstanbul Okan Üniversitesi Kariyer Fest’in mesajı “Bu olağan dışı süreçte yakınınızda değiliz ama yanınızdayız!”

Her yıl Üniversitenin Tuzla Kampüsü’nde bir araya gelerek düzenlenen Kariyer Fest bu yıl online olarak gerçekleştiriliyor.

Aday öğrenciler bu büyük festivalde meslekleri ve bölümleri yakından tanıyacak, akademisyenlerle ve mezunlarla bir araya gelerek gelecek planlarını şekillendirme fırsatı bulacak.

21 Mayıs 2020 Perşembe günü saat 17:00’de başlayacak ve farklı oturumlardan oluşacak Kariyer Fest’te gençler hayalini kurdukları bölümlerin, oyunlar ve sürpriz içeriklerle dolu konferanslarına katılarak geleceklerine bir adım daha yaklaşacak.

“Geleceğin Seni Bekliyor” sloganına sahip Kariyer Fest’te 17.00-19.00 saatleri arasında önce aday.okan.edu.tr web sayfasında, daha sonra instagram canlı yayınında bölümler, meslekler, YKS süreci ve sonrasıyla ilgili tüm sorularına cevap bulacak ve sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacaklar.


Hibya Haber Ajansı