Yalnızca bir haftada %28 daha güçlü bir cilde kavuşun

Yalnızca bir haftada %28 daha güçlü bir cilde kavuşun

Vakıf Katılım

Cilt savunmasını 20 yıldan bu yana araştıran Shiseido, Ultimune serisi ile dışardan gelen zararlı etkenlere karşı cildin savunma sistemi ile mücadele ederek cildinizi koruyor. Cildinizi koruyucu bir kalkan gibi koruma altına alıyor ve cildinizin günden güne kendi güzelliğini ortaya çıkarmasına yardımcı oluyor.

 

Yapılan araştırmalara göre her 9 saniyede bir satışı gerçekleşen Shiseido Ultimune, yaşlanma faktörlerine karşı sadece 1 haftada % 28 oran ile cildi destekleme özelliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde 151 farklı güzellik ödülüne layık görülmüştür.

 

Ultimune Power Infusing Concentrate (yüz için konsantre)

Yaşlanma faktörlerine karşı sadece 1 haftada % 28 oranla cildinizi destekleyen Ultimune Power Infusing Concentrate, yapılan araştırmalar sonucunda kadınların % 86’sının cilt bakım rutinin de yer alıyor.

 

Formülünde bulunan cildin savunma gücünü arttıran özel içerikler sayesinde Ultimune, kullanmaya başladığınızda cildinizi daha yumuşak ve pürüzsüz hale getiriyor. ImuGeneration Technology™ sayesinde Ultimune Power Infusing Concentrate, 1 haftada cilt tonunuzu eşitliyor ve cilt doğal parlaklığını geri kazandırıyor. Ayrıca cildin, olağan durumunu koruma ve ileride karşılaşabileceği etkenlere karşı kendini savunma yeteneğini kuvvetlendiriyor. Böylelikle cilt, içten gelen bir enerjiyle pürüzsüz ve ışıltılı bir görünüme kavuşuyor. Cilt bakım rutininde nemlendiriciden önce tüm yüz üzerine gündüz ve gece kullanılabiliyor.

 

Ultimune Power Infusing Eye Concentrate (göz çevresi için bakım kremi)

Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate, göz çevresindeki hassas cilt dokusunu yorgunluk ve yaşlanma belirtilerine karşı güçlendirerek koruma altına alıyor. Kozmetik sektöründe ilk defa göz çevresini sürtünmenin neden olduğu zararlardan koruyan bir göz çevresi bakım kremi förmülü geliştirilmiştir. Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate, cildiniz üzerinde; ince çizgilerin oluşumu, koyu halka görünümü, kuruluk, şişkinlik ve esneklik kaybı olmak üzere toplam 5 ana endişeye karşı koruma kalkanı görevini üstleniyor. Ultimune Power Infusing Eye Concentrate uygulandığı andan itibaren göz çevresini nemlendirerek rahatlatıcı bir koruma hissi yaratıyor. Cilt bakım rutininde nemlendiriciden sonra göz çevrenize gündüz ve gece kullanılabiliyor.

 

Neden Ultimune?

Cilt dokusu; patojenler, kirlilik gibi dış etkenlerin tehlikesi altında kaldığında aktifleşen çeşitli hücreler içerir. Cildimiz; zaman, dış etkiler ve stres gibi tahriş edici faktörlere karşı kendini onarabilmesi için bir savunma sistemine ihtiyaç duyar. Epidermiste bulunan Langerhans hücreleri, cildin korunmasında ve strese karşı cildin en yüksek savunucularını tetikleyen içeriğe sahiptir. UV ışınları, kuruluk ve duygusal stres gibi etkenler Langerhans hücrelerinin fonksiyonlarının azalması, sıkılık kaybı, kırışıklıklar ve koyu halkalar gibi cilt problemlerinin ortaya çıkmasına neden olabilir.

 

Yaptığı araştırmaların sonucunda Shiseido, Langerhans hücrelerini başarıyla destekleyen bir kompleks olan Shiseido Ultimune’i yarattı. Ultimune, cildi kalkan olarak destekler ve dışardan gelen zararlı etkenlere karşı cildin savunma gücünü arttırır. Cildin savunma gücünü arttırırken yenilenen içeriğiyle yaşlanma belirtilerine karşı da cildi korur.

 

ULTIMUNE ile yüzünüz ve göz çevreniz artık tam koruma altında!


Hibya Haber Ajansı