WWE SÜPERSTARLARI, THE KING OF FIGHTERS’A GELİYOR

WWE SÜPERSTARLARI, THE KING OF FIGHTERS’A GELİYOR

Vakıf Katılım

En hızlı mobil oyun şirketlerinden biri olan Netmarble Corp., destansı WWE’nin yıldızlarını resmi iş birliği ile THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR dünyasına geleceğini gururla açıklar. Bugünden başlayarak Ocak 4 Perşembeye kadar hayranlar kendi dövüşçü takımlarına kalıcı olarak WWE yıldızları The Rock, John Cena, Undertaker, Becky Lynch, Seth Rollins ve Kofi Kingston’ı ekleyebilirler. 4 Haziran Perşembe günü oyunu indirenler için The Rock ve Kingston’ın farklı versiyonları bedava olacak. 

"WWE ve The King of Fighters yıllar boyunca insanları eğlendirdiler ve bu iki markayı bizim oyunumuzda bir araya getirmek bizim ve oyuncular için gerçekten özel bir durumdur.” dedi Netmarble Baş Yapımcısı Shin Hwa Cho, “Gerçekçi bir tecrübe oluşturmak için WWE ile yakından çalışarak oyunumuzda yıldızlara benzerlik ve hareketlerini getirdik. Oyuncularımızın bu tecrübeyi seveceklerini biliyoruz.” 

“Netmarble Corp. gibi bir endüstri lideriyle ortaklık yapmak ve iki tutkulu hayran kitlesini birleştirmek doğal bir süreç oldu,” dedi Brian Flinn, WWE Pazarlama ve İletişim Sorumlusu. “THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR markasıyla bizim yeteneklerimizi birleştirmek, WWE Evreninin yıldızları ile bağ kurabilmek için aksiyon dolu farklı bir yol verecektir.”

Netmarble gerçeklerine sadık kalarak her yıldızın görüntüsünü, tavırlarını ve hareketlerini oyuncuların tecrübe etmesi için çalıştı. Oyuncular WWE yıldızlarını takımlarına alabilmelerinin yanı sıra, hayranlar için birkaç WWE-temalı etkinlikler, zindanlar ve şunları içeren daha fazla tecrübe edilebilecek içerik var:

  • Time Attack Modu: Oyuncular WWE yıldızlarıyla Time Attack Modunda oynayabilirler 
  • WWE-Temalı Çağırma Bayrağı: Oyuncular iki yeni Bayrak ile yıldızları elde edebilir
  • Süper Görev: Oyuncular yeni Süper Görevi tamamlayarak ‘The Rock’ alabilirler
  • WWE-Temalı Zindanlar: Rush Etkinlik Zindanından Kofi Kingston alınabilir, ayrıca çeşitli ödüller alınabilecek WWE-temanı Mini Zindanda var
  • WWE-Temalı Rulet: Oyuncular yeni Rulet Etkinliği ile ‘John Cena’ alabilir

THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR oyuncuların düşman dalgaları, büyük baş düşmanlar ve rakip dövüşçü takımları ile savaştığı hızlı aksiyon içeren bir dövüş oyunu. Heyecan verici son teknoloji grafikler, canlı renkler ve akıcı animasyonlar daha da artıyor. Ek olarak bu oyun KOF’un ’94 ile XIV arası tüm oyunlardaki klasik dövüşçüleri, 130’dan fazla alınabilir dövüşçü, gelen etkinlikler ve TEKKEN 7, SAMURAI SHODOWN gibi iş birliği yapılan diğer oyunlarla oyunculara daha fazlası da sunulacaktır. 

THE KING OF FIGHTERS ALLSTAR Google Play ve App Store üzerinden 175 ülkede indirilebilir ve İngilizce, Tayvanca, Endonezce, Tayca, İspanyolca, İtalyanca, Fransızca, Portekizce, Rusça ve Almanca dillerinde desteklenmektedir.