Intercity Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin ana sponsoru oldu

Intercity Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin ana sponsoru oldu

Vakıf Katılım

Türkiye’nin en büyük kurumsal filo kiralama şirketi Intercity, Uludağ Ekonomi Zirvesi 2020’nin ana sponsorluğunu üstlendi. Capital ve Ekonomist Dergilerinin 2012 yılından bu yana düzenlediği, her yıl dünyadan ve Türkiye’den önemli konuşmacıların yanı sıra üst düzey yüzlerce iş insanına ev sahipliği yapan Uludağ Ekonomi Zirvesi, bu yıl 19-21 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Üretimden girişimciliğe, start-up’tan ticarete, bankacılıktan spor ekonomisine kadar farklı konuların ele alınacağı Uludağ Ekonomi Zirvesi, bu yıl yine tüm dünyadan onlarca konuşmacıya ve yüzlerce üst düzey katılımcıya ev sahipliği yapacak.

 

Türkiye’deki iş ve ekonomi dünyasını sıra dışı konu başlıkları ve farklı bakış açısıyla bir araya getiren Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin bu yıl ana sponsoru olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak“İş ve ekonomi dünyası adına Türkiye’nin en önemli etkinliklerinden biri olan Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin bu yılki en büyük destekçisi olduk. Ülke ekonomisi için çalışan farklı alandaki sektörleri ve çeşitli büyüklükteki şirketleri bir araya getiren bu önemli zirveye katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.


Hibya Haber Ajansı