EvdeHayatVar için söylenen şarkılara
8 milyon eşlik etti

EvdeHayatVar için söylenen şarkılara 8 milyon eşlik etti

Vakıf Katılım

Turkcell, #EvdeHayatVar konserleriyle Türkiye’nin sevilen isimlerini hayranlarıyla buluşturdu. Gripin, Simge, Bilal Sonses, Deeperise ve Feride Hilal Akın gibi isimler kendi evlerinden hayranlarının evlerine konuk oldu. 8 milyon gösterime ulaşan 11 performans, TV+ ve fizy’den tekrar izlenebilecek

 

Dijital operatör Turkcell, evlerdeki günleri müzikle güzelleştirmek adına hayata geçirdiği #EvdeHayatVar konserleriyle milyonlarca müziksevere keyifli dakikalar yaşattı.  Türkiye’nin son dönemlerde öne çıkan ünlü isimleri, 30 Mart – 9 Nisan tarihleri arasında hayranlarıyla ev sıcaklığında buluştu, onlara en sevilen şarkılarını seslendirdi. TV+ ve fizy uygulamaları üzerinden yayınlanan 11 performans toplam 8 milyon izleyiciye ulaştı.

 

30 Mart akşamı Canozan ile başlayan ev konserleri serisi; Simge, Ersay Üner, Tepki, Irmak Arıcı, Bilal Sonses, Feride Hilal Akın, Gripin, Deeperise, Hande Ünsal’ın ardından Gökcan Sanlıman ile sona erdi. Dinleyicilerin evlerine konuk olan müzisyenler, sevilen şarkılarını seslendirirken evde kalmanın öneminden de bahsetti. Evdeki zamana müzikle unutulmaz bir değer katan #EvdeHayatVar konserleri, 1.5 milyonu TV+’tan olmak üzere toplam 8 milyon gösterime ulaştı.

İlgiyle takip edilen konser serisinde Gripin’in her üyesinin kendi evlerinden hazırladıkları vokal ve enstrüman kayıtlarını yayına vermesi şimdiye dek gerçekleşen ev konserlerine büyük bir farklılık kattı. En çok izlenen konserlere ise Ersay Üner, Bilal Sonses ve Feride Hilal Akın imza attı.

 

Konser serisini kaçıran müzikseverler, diledikleri zaman konserlerin tamamını TV+ ve fizy uygulamaları üzerinden izleyebilecek.

Kaynak:İz İletişim
Hibya Haber Ajansı