Britanya Kebab Awards’da heyecan yukseliyor

Britanya Kebab Awards’da heyecan yukseliyor

Vakıf Katılım

Britanya'nin en cok konusulan restaurant ve takeaway odullerinden olan Britanya Kebab Odulleri’nde heyecan dorukta. Gectigimiz hafta toplanan juri uyelerinin kararlariyla belirlenen Final listesine kalmaya hak kazanan restaurant ve takeaway’ler arasindaki rekabetin gittikce arttigi ogrenildi.

Şimdiye kadar 45 bin kisinin oy kullandigi Britanya Kebab odullerinde son haftaya girilirken, On binlerce kisinin daha oy kullanmasina kesin gozu ile bakiliyor.

3 mart aksami Londra merkezde Just Eat, Unilever, Coca Cola, Cobra bira, Big K komur, Booker ve Makro basta olmak uzere bir cok ulusal sirketin sponsorlugunda gerceklesek olan geceye Isci partisi lideri Jeremy Corbyn, Londra Buyuksehir belediye baskani Sadiq Khan, Devlet Bakanlari Brandon Lewis, Nadhim Zahawi ve Britanya’nin en buyuk isveren orgutu CBI’in baskani Lord Karan Bilimoria ile cok sayida unlu siyasetci ve is dunyasinin onemli isimlerininde bulundugu 1200 seckin davetlinin katilacagi ogrenildi.

Sekizinci Britanya Kebab odulleri icin Britanya’nin her sehrinden onerilen binlerce restaurant ve takeaway arasindan finale kalan 150 isletme’den 20 tanesi 3 Mart aksami duzenelenecek gorkemli bir torenle odullendirilecek.  Britanya Kebab Odulleri kurucusu ve CEFTUS direktoru Ibrahim Dogus, torene iliskin yaptigi aciklamada, her yil oldugu gibi bu yilda torene ilginin buyuk oldugunu, 1200 biletin tukenmek uzere oldugunu belirterek torene katilmak isteyenlerin acele etmeleri cagrisinda bulundu.


Hibya Haber Ajansı