The Away Days’den beklenen tekli: “Sadness Will Last Forever”

The Away Days’den beklenen tekli: “Sadness Will Last Forever”

Vakıf Katılım

 

Bugüne dek yayımladığı projelerle büyük beğeni toplayan The Away Days, 22 Mayıs Cuma günü yeni teklisi “Sadness Will Last Forever” ile yeniden müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

 

2019 yılında Epic Istanbul etiketiyle yayımladığı “Designed” teklisiyle müzik piyasasındaki başarılı duruşunu devam ettiren The Away Days, hayatın alınganlığını ve doğanın insana verdiği teselliyi konu aldığı “Sadness Will Last Forever” ile dinleyiciye huzur veren bir ortam hazırlıyor. The Away Days'in yolculuğuna artık tek başına devam edecek olan Can Özen, şarkının sözü ve müziğine imzasını attığı gibi, etkileyici video klibinin de yönetmen koltuğunda oturuyor.

 

 

“Designed” ve “World Horizon” gibi şarkılarıyla hem Türkiye’de hem de Avrupa’da adını duyuran The Away Days, etkileyici vokalleri ve atmosferik şarkıları ile The Independent, The Guardian ve BBC gibi uluslararası mecraların da takdirini kazandı.

 

The Away Days, 2012 yılında yayımladıkları ilk EP ‘How Did It All Start’ ile başlayan müzikal serüvenine yıllar geçtikçe “Layers”, “White Whale”, ve “World Horizon” gibi başarılı şarkılar ekleyerek devam etti. Daha önce SXSW (Amerika), The Great Escape (İngiltere) ve Glimps (Belçika) gibi birçok festivalde sahne alan The Away Days, 2019 yılında Epic Istanbul etiketiyle yayımladığı “Designed” teklisi ile de başarısını devam ettirdi.

 

The Away Days Epic Istanbul etiketiyle yayımlanacak yeni teklisi “Sadness Will Last Forever” ile 22 Mayıs Cuma günü sizlerle!

 


Hibya Haber Ajansı