Altınyıldız Classics’ten #evdekal’anlara 360 derece rahatlık

Altınyıldız Classics’ten #evdekal’anlara 360 derece rahatlık

Vakıf Katılım

Evdeki süreçte çalışma motivasyonunu artırmak için uzmanlar her sabah ev kıyafetlerinin çıkarılmasını ve daha resmi giyinilmesini öneriyor. Altınyıldız Classics’in stilden ödün vermeden rahatlığı ön plana çıkaran tasarımları ev konforunu maksimum seviyeye taşıyor. 360 derece pantolonlar evde çalışan erkeler için gün boyu hareket özgürlüğü sunarken, 360 derece gömlekler ise t-shirt hissi veriyor.

Son günlerde güvenliğimiz için ‘evde kal’ sloganıyla hepimiz evlerimizdeyiz. Çoğumuz evden çalışmaya başladık. Evden çalışıldığında hem etkili çalışmak hem de morali yüksek tutmak için uzmanlar her sabah ev kıyafetlerinden çıkıp giyinmenin ruh halini güçlendirdiği gibi psikolojik olarak da işe hazırladığını söylüyor.

Her akşam “yarın ne giysem?” diye düşünenlerdeniz hepimiz. Ama resmi giyinmek gerekmeden, sadece çalışma havasına girmek için bile, uyku ve dinlenme ile bağlantılı gördüğümüz pijamalardan kurtulup rahat bir pantolon ve gömlek giymek işe yarıyor.

Peki ama evde de şık tercihler mümkün mü? Elbette mümkün… Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics’in, esneklik ve rahatlığıyla fark yaratan ve hareket özgürlüğü sunan 360 derece pantolonları, şıklık ve rahatlığı bir arada sunuyor. Teknolojiyi gündelik hayata uyarlayan 360 derece pantolonlar, renk seçenekleriyle evde geçirilen bir iş gününün sonunda bile bakımlı görünmenin sırrını veriyor. Şekli bozulmadığı için çok uzun süre kullanılabilen bu ürünler diz izi de yapmıyor.

Ofis ortamının ve günlük şıklığın vazgeçilmez tercihlerinden biri gömlekler de erkeklerin gardırobunun en önemli parçaları arasında yer alıyor. Altınyıldız Classics’in 360 derece gömlekleri, t-shirt rahatlığı ve gömlek şıklığını aynı üründe buluşturuyor.

Kumaşa, kaliteye ve tasarıma önem veren Altınyıldız Classics’in 360 derece pantolon ve gömlek modellerine altinyildizclassics.com adresinden ve Altınyıldız Classics mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı