Sianji Well-Being Resort Kaplıca Bodrum Hotel iletişim ajandası Ajanda PR ile anlaştı

Sianji Well-Being Resort Kaplıca Bodrum Hotel iletişim ajandası Ajanda PR ile anlaştı

Vakıf Katılım

Sektörün önde gelen iletişim ajanslarından Ajanda PR, müşterileri arasına “Sianji Well-Being Resort Kaplıca Bodrum Hotel”i de ekledi.

 

İnşaat ve turizm sektöründe 35 yıllık tecrübeye sahip Sianji Hotels; Sianji, Sianji Well-Being Resort Kaplıca Bodrum, Sianji Stay & Go, Sianji Suits & Villas & Residences, Sianji Dry Hotels markaları ile yatırım ve otel işletmeciliği alanlarında 28 uluslararası ödüle sahip.

 

Sianji Well-Being; Master Detoks, Raw Food Detoks, Ketojenik Diyet ve Anti Aging Diyet ile misafirlerine sağlıklı yaşam paket alternatifleri sunuyor. 12 ay boyunca hizmet vermen otel, zengin mineraller ile şifa kaynağı olan kaplıcayı hizmetleri arasında ekledi.

 

Türkiye’nin en “lüks” sağlık ve kaplıca oteli olan “Sianji Well-Being Resort Kaplıca Bodrum” ile el sıkışan Ajanda PR; kurumsal iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri, kriz iletişimi, kurumsal sosyal sorumluluk iletişimi, etkinlik yönetimi, dijital iletişim, sponsorluk yönetimi alanlarında hizmet veriyor.

 

Ajanda PR’ın müşterileri arasında; Aston Martin Turkey, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Otel, Lazzoni Hotel, Lazzoni Mobilya, Grand Pasha Girne Hotel, Golden Tulip Lefkoşa Otel, Pasha International Group, Bosphore Card, İda Costa Assos, Superglamourous Turkey, Deliberti, CD Lotion, C-Majör İş’ten Sesler Karosu markaları ile Barış Muslu, Zeynep Tarhan Muslu, Mesut Yar gibi sektöründe öncü isimler de bulunmaktadır.

 

 

Ayrıca Ajanda Prodüksiyon bölümü; İZ TV “Taş Gaste”, TRT Okul “Krallar, Ordular, Kervanlar” belgeselleri ile birlikte Star TV “Mesut Yar Sunar” teve2 “Sadettin Teksoy ile Zaman Tüneli” programlarının yapımcılığını üstlenmiştir. Halen Star TV’de “Mesut Yar ile Bugün” ve 360 TV’de “Mesut Yar ile Laf Çok” programlarının yapımcılığını yapmaktadır.

 


Hibya Haber Ajansı