Türkiye’nin tercihi beIN CONNECT!

Türkiye’nin tercihi beIN CONNECT!

Vakıf Katılım

  • beIN CONNECT’te ücretsiz deneme üyeliğini başlatanların sayısı sosyal izolasyonun başladığı dönemden bu yana tam 2 kat arttı.
  • beIN CONNECT’in toplam kullanıcı sayısında da %25 oranında bir yükseliş yaşandı.

İzleyicilerine diledikleri zaman diledikleri içeriklere ulaşma imkânı sağlayan internet tabanlı içerik platformu beIN CONNECT büyük ilgi görüyor. Tüm spor organizasyonlarının geçici olarak ertelendiği bu dönemde, eğlenceli ve kaliteli içerikleri sayesinde izleyicilerine moral desteği sağlayan ve farkını istatistiklerle de ortaya koyan beIN CONNECT’te ücretsiz deneme üyeliğini başlatanların sayısı sosyal izolasyonun başladığı dönemden bu yana tam 2 kat arttı. Bu artışla birlikte beIN CONNECT’in toplam kullanıcı sayısında da %25 oranında bir yükseliş yaşandı.

Üyelerin yüzde 70’e yakınının beIN CONNECT’e uydu alıcısı veya Smart TV’ler üzerinden bağlandığı, içerikleri büyük ekrandan izlemeyi tercih ettiği görülüyor.

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında herkesin evinde kalmasının tavsiye edildiği bu dönemde dizi ve film içeriklerini beIN CONNECT üzerinden mevcut tüm uydu üyelerinin erişimine açtı. Günün büyük kısmını evde geçirenlere sunduğu kaliteli ve zengin içerikler sayesinde, hane halkının ekran başında geçirdiği süreyi çok daha keyifli hale getiren Digiturk, beIN CONNECT üzerinden de mevcut ve yeni üyelerini en kaliteli dizi, film ve belgesel içerikleriyle buluşturmaya devam ediyor.

En çok izlenen filmler…

92. Oscar Ödülleri'nde 'En İyi Animasyon' heykelciğini kucaklayan Pixar'ın sevilen serisinin son filmi, 'IMDB En İyiler' listesinde yer alan Toy Story 4, beIN CONNECT platformunda en çok izlenen filmlerin başında geliyor. İkinci sırada ise, 'Yabancı Dilde En İyi Film' dalında Oscar adaylığı bulunan 2006 yapımı After the Wedding’in Bart Freudlich’in önderliğinde yeniden beyaz perdeye taşınan filmi yer alıyor. Dünya çapında tüm zamanların en çok gişe hasılatı elde eden Marvel filmi Avengers: End Game ile Guy Ritchie’nin gözünden yeniden izleme şansı edindiğimiz Aladdin ise en çok izlenen filmlerin başında gelenler arasında.

Westworld tahtı bırakmıyor

beIN CONNECT’te en çok izlenen diziler arasında, ilk iki sezonuyla tüm dünyada büyük ses getiren, şimdilerdeyse üçüncü sezonunun yeni bölümleriyle adından söz ettirmeye devam eden Emmy ödüllü Westworld birinci sırada yer alıyor. İkinci sırada bulunan ve tahtını geri almak isteyen dizi ise gelmiş geçmiş en iyi yapımlar arasında yer alan Game Of Thrones.

Stephen King’in son dönemde yayımlanan çok satan romanından uyarlanan The Outsider, Missy Peregrym ve Zeeko Zaki’nin başrolleri paylaştıkları “FBI” dizisinin spin-off’u olarak hayatımıza giren FBI: Most Wanted ile her sezon birbirinden farklı cinayet hikayelerinin çözüme kavuştuğu, tüm sezonlarıyla beIN CONNECT üzerinden izlenebilen The Sinner en çok izlenen diziler arasında polisiye türünde öne çıkanlardan.

En çok izlenenler arasında yer alan, başarısını Altın Küre ve Emmy ödülleriyle taçlandıran Chernobyl ise etkileyici sinematografisi ve oyunculukları ile izleyicisi için son yılların en çarpıcı deneyimini sunuyor.

En çok izlenen 10 belgesel…

İki usta Erkan Can ve Güven Kıraç’ın, Selanik’ten Lizbon'a, Budapeşte'den Saraybosna'ya kadar birçok tarihi kenti gezdikleri ve bu yerler hakkında en çok merak edilenleri, keyifli bir sohbetle izleyiciye aktardıkları Erkan Can ve Güven Kıraç İle belgeseli, kısa sürede en çok izlenenler listesinde birinci sıradaki yerini aldı.

Geçmişten bugüne coğrafik kültürlerin modadan yemeğe, tarihinden mimarisine bugüne kadar gelen ve devam eden alışkanlıklarına doğru izleyicilerini keyifli bir yolculuğa çıkartan Kesişen Kültürler belgeseli de en çok izlenen belgeseller arasında.

BBC Earth yapımı olan Afrika'da bulunan hayvan türlerinin günlük yaşamlarının anlatıldığı ve özellikle etkileyici görüntülerin yer aldığı ‘Serengeti’ belgeseli ise izleyicilerin izlemeyi en çok tercih ettiği içeriklerde ilk sıralarda.

Limonata, Başka Hayat Mümkün, Ancient Aliens, Seven Worlds One Planet gibi özel içeriklerin yanı sıra Masterchef Junior USA, America’s Got Talent, Grand Designs: House of the Year da beIN CONNECT üzerinden en çok izlenenler yapımlar arasında.

Sahip olduğu zengin içeriklere her geçen gün yenilerini ekleyen Digiturk, abonelerine ve beIN CONNECT’in keyifli içeriklerini ilk kez deneyimlemek isteyen herkese bu dönemde özel kampanyalar sunuyor.

Kredi kartı bilgisi vermeden 30 gün boyunca ücretsiz izleme şansı!

beIN CONNECT’ten popüler dizi, film ve belgeselleri izlemek isteyenler kredi kartı bilgisi vermeden, sadece ad, soyad ve telefon bilgisi ile 30 gün boyunca ücretsiz beIN CONNECT üyesi olabiliyorlar. Deneme süresi sonunda kullanıcılar dilerlerse 14,90 TL’den başlayan fiyatlarla beIN CONNECT üyeliklerini başlatabiliyor. Digiturk üyeleri ise paketlerindeki içerikleri beIN CONNECT’ten ücretsiz izleyebiliyorlar.


Hibya Haber Ajansı