Amazon.com.tr’den şehre ve okula dönüş dönemine özel fırsatlar

Amazon.com.tr’den şehre ve okula dönüş dönemine özel fırsatlar

Vakıf Katılım

12 Eylül 2022 tarihinde başlayacak 2022 - 2023 eğitim ve öğretim yılı yaklaşırken uzun bir aradan sonra okula dönecek çocuklar arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın mutluluğunu da yaşayacak. Ebeveynler de çocuklarının bu heyecanı ve mutluluğu doyasıya yaşayabilmeleri için okul ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla şimdiden alışveriş hazırlıklarına başladı.

Prime üyeleri, tüm Amazon.com.tr müşterilerine sunulan indirimlere ek olarak Şehre ve Okula Dönüş Kampanyası’nın ilk beş günü boyunca (1 – 5 Eylül), kendilerine özel seçili fırsatlardan faydalanabilecek.

Amazon.com.tr 1 – 20 Eylül tarihleri arasında gerçekleştireceği, yaz tatilinden dönen aileler ve okula dönüş dönemindeki öğrenciler için birçok kategoriden binlerce ürünün muhteşem fiyatlarla sunulacağı Şehre ve Okula Dönüş Kampanyası’nı duyurdu.  1 - 20 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında tüm Amazon müşterileri kırtasiye, okul ve ofis malzemeleri kategorilerinde cazip indirimlerden faydalanabiliyorlar. Ebeveynler ve öğrenciler Şehre ve Okula Dönüş Kampanyası boyunca elektronikten gıdaya, ev  ve yaşamdan evcil hayvan ürünlerine birçok farklı kategoriden ürüne uygun fiyatlar ve Amazon.com.tr’nin hızlı ve güvenli teslimat seçenekleriyle sahip olma imkânı bulacak. Kampanya kapsamında indirime girecek ürünler arasında HP 14s Dizüstü Bilgisayar, rOtring 500 Versatil Uçlu Kalem, Philips Hue HDMI Sync Box, Sennheiser CX 300S Kulak İçi Siyah Kulaklık, Prima Pampers Harmonie 22’li Bebek Bezi ve Ever Clean Lavender 10L Kedi Kumu gibi şehre ve okula dönüş döneminde ihtiyaç duyulabilecek geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.