TCL’den öğrencilerin tüm ihtiyacını karşılayan geniş ürün yelpazesi

TCL’den öğrencilerin tüm ihtiyacını karşılayan geniş ürün yelpazesi

Vakıf Katılım

Teknolojinin yön verdiği günümüz dünyasında; eğitimde fiziksel kalem ve kâğıt günleri yerini yavaş yavaş teknolojik cihazlara bırakıyor. Yeni eğitim ve öğretim döneminde öğrenciler, ebeveynler ve öğretmenler de kendilerine yardımcı olacak teknolojik cihaz arayışına başladı. TCL’in NXTPAPER 10s, TAB 10 WiFi, TAB 10L tabletleri ve MOVEAUDIO S600/S180 kablosuz kulaklıkları eğitim dünyasındaki herkesin en önemli yardımcıları olacak cihazların başında geliyor.

 

Eğitimde kullanılan teknolojiler artık öğrenciler, ebeveynler ve öğretmenler için her zamankinden daha önemli hale geldi. Eğitim dünyasında en son teknolojik özellikleri uygun fiyatlarla bir araya getiren ürünler çok çeşitli avantajlar sağlıyor. Daha fazla insanın güvenilir, yüksek performanslı, yenilikçi cihazlara uygun fiyatlarla erişebilmesi için teknolojiyi demokratikleştirme misyonunu başarıyla sürdüren TCL de eğitim için sunduğu ürünlerle öğrencilerin, ebeveynlerin ve öğretmenlerin yardımcısı oluyor.

 

TCL Communication Türkiye Ülke Müdürü Serhan Tunca konuyla ilgili açıklamasında, "TCL'in vizyonu arasında, teknoloji aracılığıyla etkileşimli bir öğrenme ortamı yaratmak yer alıyor. Herkes için zenginleştirilmiş eğitim için ürünlerimizle insanların anlamlı bir şekilde birbirlerine bağlanabilmesini sağlıyoruz. Akıllı, yenilikçi ve birinci sınıf teknolojilerimiz sayesinde eğitim dünyasının içerisinde yer alan herkese ihtiyaçlarını tam anlamı ile karşılayabilecekleri, üretkenliklerini artırabilecekleri, işlerini kolaylaştırabilecekleri ürünler sunuyoruz.” dedi. 

 

TCL’in eğitim-öğretim döneminde öne çıkan ürünleri içerisinde TCL NXTPAPER 10s, TCL TAB 10 WiFi, TCL TAB 10L tabletlerinin yanında TCL MOVEAUDIO S600 ve TCL MOVEAUDIO S180 kablosuz kulaklıkları bulunuyor.

 

Ekrana bakmak çok daha güvenli

Kâğıt benzeri ekran deneyimi sunan NXTPAPER görüntüleme teknolojisine sahip TCL NXTPAPER 10s, sahip olduğu özelliklerle öğrencilerin en yakın yol arkadaşı oluyor. Göz korumasına odaklanılarak tasarlanan TCL NXTPAPER 10s’in TÜV sertifikalı ekranı, mavi ışığı %50'nin üzerinde azaltması ile dikkat çekiyor. Bu yenilik sayesinde öğrenciler herhangi bir rahatsızlık hissetmiyor. T-Pen kalemi aracılığıyla baskıyı algılayan hassas ekran üzerinde ders çalışmak ve not almak da oldukça kolay. 8.000mAh bataryası da eğitimde ve yaratıcılık gerektiren işlerde tüm gün kullanılmasını sağlıyor.

 

 

Eğitim içeriklerine her yerden erişim

İnternetin gücünü büyük ekranda öğrencilerin parmaklarının ucuna getiren TCL’in TAB 10 tableti; Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0 bağlantılarının yanı sıra 3,5 mm kulaklık jakı ve çift hoparlörü ile çevrim içi ortamda eğitim içeriklerinin en iyi şekilde izlenmesini mümkün kılıyor. Öğrenciler bu tablet ile sadece ödevlerini yapmanın kolaylığını yaşamakla kalmıyor, 1080p @30 fps kalitesinde video ve görüntülü arama desteği sunan iki adet 5 MP kamerası sayesinde diledikleri yerden uzaktan eğitimin de tüm imkanlarından faydalanabiliyor.

 

Bütçe dostu bir tablet

TCL TAB 10L ise 10,1 inç HD ekran ve MT8167B yonga seti ile bütçe dostu bir seçenek olarak dikkat çekiyor. 2GB RAM ve microSD ile 128 GB’a kadar genişleyen 32GB dahili depolama alanına sahip bu tablette 4.080 mAh pil ve yazılım tarafını kapsayan Android 11 işletim sistemi de var. Ayrıca ön ve arkada iki adet 2MP kameranın yanı sıra bir kulaklık jakı da yer alıyor.

 

Sürükleyici ses deneyimi

Teknoloji ile eğitim söz konusu olduğunda önem kazanan bir konu da ses kalitesi. TCL MOVEAUDIO ürün serisi, sahip olduğu özellikler ile kullanıcıların sadece müzik dinleme, video izleme gibi aktivitelerinde değil öğrencilerin eğitim içeriklerini izlerken veya uzaktan eğitime katılarken yaşadıkları deneyimleri üst seviyeye taşıyor. Yüksek performans sunacak şekilde geliştirilen gerçek kablosuz kulaklık TCL MOVEAUDIO S180, bir kulaklıkta olması gereken özelliklerin tamamını uygun fiyatla ve kaliteden ödün vermeden bir araya getiriyor. TCL MOVEAUDIO S180, barındırdığı gelişmiş ses engelleme ve gürültü izolasyon teknolojileri sayesinde alanının en sürükleyici dinleme deneyimini sunuyor. Ders çalışırken dış dünyadan kopmak isteyen veya eğitim içeriklerini izlerken herhangi bir sorunla uğraşmak istemeyen kullanıcılar, dengelenmiş ses ve gelişmiş ses netliği özellikleriyle her an mükemmel bir deneyime sahip oluyor.

 

Kulaklıkları tak çıkar derdine son

TCL MOVEAUDIO kulaklıklarda farklı kullanım alanları için net ses sağlama ve ses özelleştirme imkânı da bulunuyor. TCL MOVEAUDIO S600'ün güçlü Aktif Gürültü Engelleme özelliği ve TCL MOVEAUDIO S180’in çift mikrofonlu hüzme biçimlendirici algoritması ile ortamdaki gürültüden etkilenmeden arama sırasında söylenenleri duymak kolaylaşıyor. Ayrıca MOVEAUDIO S600 ve TCL MOVEAUDIO S180’de bulunan Şeffaflık Modu sayesinde öğrenciler kulaklığı çıkarmadan etrafındaki sesleri duyabiliyor. İki modelde de bulunan Akıllı Kullanım Tespiti ise kulaklık takıldığında veya çıkarıldığında otomatik olarak sesleri başlatıyor ya da durduruyor.


Hibya Haber Ajansı