Erdil Yaşaroğlu ile mizah dolu bir sohbet

Erdil Yaşaroğlu ile mizah dolu bir sohbet

Vakıf Katılım

Öğretmen Akademisi Vakfı’nın alanında uzman isimleri ağırladığı “ÖRAV Sohbetleri”nin Şubat ayı konuğu, karikatürist ve heykeltıraş Erdil Yaşaroğlu olacak. Yaşaroğlu sohbet kapsamında kariyer yolculuğundan ve çocuklar için hazırladığı mizah dergisi “Süper Penguen”in hikayesinden bahsedecek.

 

ÖRAV’ın dört yıldan bu yana, öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimlerine destek olmak amacıyla işini tutkuyla yapan, üreten ve paylaşmayı seven farklı sektörlerden isimlerle düzenlediği “ÖRAV Sohbetleri”, 26 Şubat Çarşamba günü Erdil Yaşaroğlu’nu ağırlayacak.

2004 yılında arkadaşları ile birlikte 7-12 yaş grubuna hitap eden ilk mizah dergisi Süper Penguen’i hayata geçiren Erdil Yaşaroğlu, ÖRAV Sohbetleri’nde mizahın çocukların hayal gücü ve yaratıcılıklarını geliştirmedeki rolünden, karikatür ve çizgi romanların ise okuma alışkanlığı edinmeye katkısından bahsedecek.

 

Limon, Leman, Penguen ve Süper Penguen gibi dergilerdeki karikatürleriyle hepimizin yakından tanıdığı Erdil Yaşaroğlu’nun paylaşımlarıyla ile eğlenceli bir sohbet havasında geçecek etkinliğe kayıt için: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeC47-64hZKJJ5ecjFGcLRPUMAZCZg-92HNoh-c6duXZE8cLw/viewform


Hibya Haber Ajansı