​Bir destek de Banvit’ten

​Bir destek de Banvit’ten

Vakıf Katılım

Banvit faaliyette bulunduğu şehirlerde değerlendirilmek ve ağırlıklı olarak 65 yaş üzeri vatandaşlara ulaştırılmak üzere 40 ton beyaz et bağışı yaptı.

Türkiye kanatlı hayvancılık sektörünün lider markalarından biri olan Banvit, beslenmede önemli bir yeri olan beyaz et ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olmak adına, faaliyette bulunduğu şehirlerde 40 ton beyaz et yardımı yapıyor.

Ağırlıklı olarak 65 yaş üstü vatandaşlara ürünlerin ulaştırılacağını belirten Banvit CEO’su Tolga Gündüz, “Banvit olarak çalışanlarımızın, ekiplerimizin sağlığını ve güvenliğini her şeyin önünde tutuyoruz. Bunun yanı sıra tüm dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği bu zor dönemde vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla gıda yardımı yapmak istedik. Bu bağlamda aktif olduğumuz şehirlerde 65 yaş üstü vatandaşlarımızın önceliklendirileceği bir sistemle beyaz et bağışı yapmak için yardımlarımızı başlattık. Şehirlerimizin uygunluk durumuna göre bazı yerlerde doğrudan paket ürün teslimatı yapılırken bazı şehirlerde ürünlerimizi pişmiş olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluşturacağız. Türkiye’nin lider beyaz et üreticilerinden biri olarak toplumumuz için ürettiğimiz temel gıda maddelerinin, özellikle böyle zor günlerde, ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz ve bunun bize yüklediği sorumluluğun farkındayız. Bu nedenle de başta sahada görev yapanlar olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma gösterdikleri çaba ve fedakârlık için çok teşekkür ediyorum. Banvit, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemize hizmet etmeye devam edecektir” dedi.

İçinden geçtiğimiz hassas dönemin özveri, birlik ve dayanışmayla aşılacağına vurgu yapan Gündüz, kaliteli gıdayı ihtiyacı olanların sofralarına ulaştırmak, dengeli beslenmeye destek olmak için Banvit olarak yardımlarının devam edeceğini bildirdi.


Hibya Haber Ajansı