İbi ile Tosi Axis İstanbul AVM’de

İbi ile Tosi Axis İstanbul AVM’de

Vakıf Katılım

Karşılaştıkları sorunlara matematik ve fen bilgilerini kullanarak çözümler üreten ve çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlayan İbi ile Tosi müzikal gösterisi, 22 - 23 Şubat tarihlerinde 13.00, 15.00 ve 17.00 seanslarında Axis İstanbul AVM’de yapılacak. Ücretsiz gerçekleşecek etkinlikte çocuklar İbi ve Tosi ile birlikte eğlence dolu oyunlar oynayarak keyifli bir gün geçirecek.

 

 

Vatan Caddesi ile E5’in kesiştiği noktada, Bayrampaşa Metro İstasyonu’nun hemen yanında bulunan Axis İstanbul AVM’de etkinlikler tam gaz devam ediyor. Çocukların severek izledikleri çizgi film karakteri İbi ile Tosi, alışveriş merkezinin eksi birinci katında yer alan etkinlik alanında çocuklarla buluşuyor. 22 ve 23 Şubat tarihlerinde 13.00, 15.00 ve 17.00 seanslarında gerçekleşecek etkinlikte şarkılar, danslar ve oyunlar eşliğinde tüm çocuklar doyasıya eğlenecek.

 

Sahne gösterileri için özel dekore edilecek alanda çocuklar, ilgiyle izledikleri İbi ve Tosi’nin masalsı dünyasına yolculuk yapacak ve macerasına ortak olacak. Katılımın ücretsiz olacağı etkinlikte çocuklar keyifli bir gün geçirme fırsatını yakalayacak.

 

Bilgi için:


Hibya Haber Ajansı