​Logitech MX Master 3 ve MX Keys ofis verimliliğini evinize taşıyor

​Logitech MX Master 3 ve MX Keys ofis verimliliğini evinize taşıyor

Vakıf Katılım

Özellikle içinde bulunduğumuz dönemde, masa başında çalışanların büyük kısmı işlerini evden yürütüyor. Bu süreçte çalışanların motivasyonlarını güçlü tutmak adına şirketler ve uzmanlar tarafından çeşitli öneriler sunulurken, evden çalışma yönteminin çalışan verimliliği ve üretkenliğini düşürmemesi bekleniyor. Bunun için çalışanı motive edici yöntemler ve evde çalışılan ortamın fiziki şartlarıyla birlikte, teknik ekipmanların kalitesi ve fonksiyonelliği de fazlasıyla önem taşıyor. Kişinin masasında kullandığı bilgisayar kadar, gelişmiş özellikte bir mouse ve klavyeye sahip olmak verimlilik ve üretkenliğe büyük katkı sağlıyor. Geliştirdiği yenilikçi ürünlerle kullanıcılara profesyonel düzeyde hız ve verimlilik sunan Logitech, kişiselleştirme özelliklerine sahip Logitech MX Master 3 mouse’u basit bir kontrol cihazından, üretkenliği ve verimliliği önemli ölçüde artırabilecek çok fonksiyonlu bir araca dönüştürüyor. Logitech MX Keys Klavye ise akıcı tuş vuruşları ve tuşlara basıldığında doğru dokunsal tepkilerle, birinci sınıf yazma deneyimi yaşatıyor.

Logitech MX Master 3

Dünya’nın en gelişmiş mouse’u Logitech MX Master 3 Wireless Mouse, hız ve hassasiyet için üretildi ve dikkatle şekillendirilmiş ödüllü ergonomik formu, uzun süreli çalışma durumunda kullanıcıların elini ve bileğini destekleyecek şekilde, ihtiyaç duyulan konforlu sunacak şekilde tasarlandı. Logitech Options aracılığıyla sunulan kişiselleştirme seçeneklerine ek olarak, popüler yazılım, tasarım ve ofis uygulamaları için hazırlanan profiller de kullanıma hazır şekilde mouse’la birlikte sunuluyor. Mouse, cam dahil tüm yüzeylerde çalışabilen ve 4.000 DPI yüksek hassasiyetli Logitech MX imzalı Darkfield sensöre ve tam şarjla 70 güne kadar dayanabilen, üç dakikalık hızlı şarjla tam gün kullanım süresi sağlayan bir bataryaya sahip bulunuyor.

Logitech MX Keys

Dünya’nın en gelişmiş klavye’si Logitech MX Keys’in akıllı ışıklandırmayla donatılmış arka aydınlatması, kullanıcının ellerini algılıyor ve ortam aydınlatma durumuna bağlı olarak klavye aydınlatmasını otomatik olarak ayarlıyor. MX Keys, pil gücünden tasarruf etmek ve dikkat dağılmalarını minimumda tutmak için kullanılmadığında kapanma özelliğine sahip bulunuyor. Ayrıca Logitech MX Keys,, klavyeye ekstra rahatlık kazandıran yumuşak, dayanıklı ve istenildiği gibi konumlandırılabilen bir bilekdesteğiile birlikte geliyor.

Birlikte Daha Verimli : MX Master 3 ve MX Keys

Logitech MX Master 3 ve MX Keys, Windows, Mac ve en popüler Linux versiyonlarıyla tam uyum içinde çalışıyor. Mouse ve klavye, aynı anda üç adede kadar Windows veya Mac bilgisayar arasında kolayca ve sorunsuz bir şekilde geçiş yapmayı ve kontrol etmeyi sağlayan Logitech Flow teknolojisini destekliyor. Bu teknoloji, bilgisayarlar ve işletim sistemleri arasında içerik, resim ve belgeleri kopyalayıp yapıştırmaya olanak tanıyor. Kullanımda devamlılığı sağlamak için tasarlanan Logitech MX Master 3 ve Logitech MX Keys'in her biri, USB-C hızlı şarj ve birinci sınıf tasarımla modern bir masanın tamamlayıcısı rolünü üstleniyorlar.


Hibya Haber Ajansı